ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: «Βροχή» προστίμων λόγω Καλτσά, Ουάρντα, ρατσιστικής συμπεριφοράς

Αποφάσεις από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, ανακοίνωσε τις αποφάσεις-ποινές για όλα όσα ακολούθησαν του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ (1-0) πριν από δύο εβδομάδες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (Τετάρτη 6 Απριλίου).

Ο Βρυωνίδης επέβαλε τις ποινές του με βάση όλα όσα είχε ενώπιον του από τα όσα κατέγραψε ο διαιτητής Νικόλας Νεοκλέους και ο παρατηρητής αγώνα.

Αναλυτικά οι ποινές που επεβλήθηκαν σε βάρος της Ανόρθωσης:

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:

(α) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα που είχαν στόχο το διαιτητή, τον πάγκο και τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για ρατσιστική συμπεριφορά από οπαδούς της ομάδας προς ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα (στο 65ο λεπτό), κατά παράβαση του άρθρου 11.1(α)(β) των πειθαρχικών κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για επεισόδια που προκάλεσαν στη κερκίδα οπαδοί της ομάδας με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας (έριχναν αντικείμενα προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας και κτυπούσαν επιτηρητές ασφαλείας που προσπαθούσαν να διασφαλίσουν τη τάξη για να μην έρθουν σε επαφή μεταξύ τους οι οπαδοί) καθώς και για επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες με ποδοσφαιριστές και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας μετά την λήξη του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο (υπήρξαν αντιπαραθέσεις μεταξύ τους για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που προκάλεσαν την παρέμβαση των φρουρών ασφαλείας), κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

(2) του MOHSEN WARDA AMR MEDHAT ποδοσφαιριστή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επεδείκνυε κατ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα (με τη συμπεριφορά του προκαλούσε τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας, τους έβριζε), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.

(3) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΤΣΑ ποδοσφαιριστή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς το ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας FACUNDO ZAMBALA (πιάστηκε στα χέρια μαζί του και αντάλλαξε κλωτσιές), κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 9(ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.

Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ B’ Κατηγορίας, Προημιτελική Φάση περιόδου 2021-2022 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/06.04.2022

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση