ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Δεκαπενθήμερο... υπομονής

Το θέμα ανανέωσης του Τιμούρ παίρνει παράταση μετά τον τελικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όσο και αν θέλουν οι οπαδοί της Ανόρθωσης να υπάρξει μια άμεση και ουσιαστική εξέλιξη στο κεφάλαιο της ανανέωσης του συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια, αυτή, μάλλον, δεν πρόκειται να έρθει πριν από τις 15 Μαΐου.

Η προσοχή όλων στην ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό και οτιδήποτε άλλο μπαίνει προσωρινά σε δεύτερη μοίρα. Όχι πως η ανανέωση με τον Γεωργιανό τεχνικό δεν είναι σημαντική για το παρόν και το μέλλον της Ανόρθωσης, όμως αυτή την στιγμή προέχουν άλλα.

Η πρόθεση των διοικούντων είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τον Κετσπάγια, παρά την μη ύπαρξη συμφωνίας, για την ώρα τουλάχιστον. Αυτό έχει λεχθεί άπειρες φορές από επίσημα χείλη στο πρόσφατο παρελθόν. Μια ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου, ίσως, επιταχύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα πράγματα και φέρει ευχάριστες εξελίξεις για τους οπαδούς της ομάδας.

Το δεδομένο είναι πως οριστική κατάληξη, θετική ή αρνητική στο όλο θέμα, αναμένεται να έχουμε περί τα μέσα του τρέχοντος μήνα, ούτως ώστε να αρχίσει και ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν. Με ή χωρίς τον 53χρονο Γεωργιανό στην τεχνική ηγεσία.

Τη δεδομένη στιγμή, σε πρώτο πλάνο, βρίσκεται η κατάκτηση του 11ου Κυπέλλου και έπειτα θα πάρουν σειρά και τα υπόλοιπα...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση