ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Δεν παίζει μόνος ο Στσουκ...

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν

Newsroom 24sports

Είθισται σε μια μεταγραφική περίοδο πολλών μηνών, να υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια, όσον αφορά την ολοκλήρωση μιας μεταγραφικής κίνησης.

Έτσι συμβαίνει και με κάποιες περιπτώσεις, για τις οποίες ενδιαφέρεται σφόδρα η Ανόρθωση, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Βόσνιου Γιασμίν Στσουκ, που ενδιαφέρει τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και (τουλάχιστον) άλλες δύο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του 24sports. Για όλες, υπάρχει ένα συγκεκριμένο οικονομικό μπάτζετ, το οποίο δεν θα ξεπεράσει σε καμιά περίπτωση, ο Τιμούρ και η διοίκηση Χαμπουλλά.

Με τον Βόσνιο της τουρκικής Ερζουρούμσπορ υπάρχουν διαπραγματεύσεις, όμως υπάρχει μια σεβαστή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, όπως αναφέραμε από την πρώτη στιγμή της διαρροής του ενδιαφέροντος για τον συγκεκριμένο. Οι περισσότερες πιθανότητες αυτή την στιγμή, είναι η Ανόρθωση να στραφεί σε άλλη περίπτωση για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Κετσπάγια ψάχνει για έναν παίκτη, ο οποίος θα ανεβάσει επίπεδο την μεσαία γραμμή της ομάδας της Αμμοχώστου. Το θέμα είναι πως αυτός που ψάχνει αγωνίζεται σε πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή, οπόταν οι εξελίξεις θα αργήσουν λίγο να πάρουν μορφή.

Υπάρχει άπλετος χρόνος για την καλύτερη δυνατή επιλογή, καθώς το πρώτο επίσημο παιχνίδι, την φετινή σεζόν, θα λάβει χώρα στα τέλη Αυγούστου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση