ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Δύο «καυτές» εβδομάδες

Ο στόχος είναι τα πάντα να ξεκαθαρίσουν μέχρι τις 22 Ιουνίου σε πρώτο στάδιο

Newsroom 24sports

Η 22α Ιουνίου είναι ημερομηνία-ορόσημο για τις φετινές επιδιώξεις της Ανόρθωσης. Η έναρξη της προετοιμασίας εκείνη την μέρα κάνει όλους στα ενδότερα της ομάδας να… θέλουν να ανεβάσουν στροφές για να είναι όλα έτοιμα στην εντέλεια.

Από τη μια, είναι ανοικτό το κεφάλαιο της προετοιμασίας, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν η ομάδα της Αμμοχώστου θα μεταβεί στο εξωτερικό για προπονήσεις και «δυνατά» φιλικά παιχνίδια. Εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, τότε το σκηνικό θα μεταφερθεί σε μια ευρωπαϊκή χώρα για λίγες μέρες. Ενδεχομένως αυτή είναι η Πολωνία, όμως κάτι δεν έχει διασαφηνιστεί οριστικά. Αυτό αναμένεται να γίνει, μόλις ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με την πανδημία.

Την Τετάρτη, είναι προγραμματισμένη και η άφιξη του μεγαλομετόχου Χρίστου Πουλλαϊδη, ο οποίος θα επιληφθεί όλων των θεμάτων που άπτονται της μισθοδοσίας της περσινής σεζόν, αλλά και με την ρύθμιση του προϋπολογισμού για την επόμενη. Παράλληλα, θα ενημερωθεί και για τα δεδομένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Την Τετάρτη, είναι προγραμματισμένη και η άφιξη του μεγαλομετόχου Χρίστου Πουλλαϊδη

Επιπρόσθετα, είναι πάντα στην επικαιρότητα και το θέμα της ενίσχυσης. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ψάχνει ένα δημιουργικό ποδοσφαιριστή στον χώρο του κέντρου, αλλά και έναν επιτελικό μέσο. Οι διεργασίες βρίσκονται σε καλό δρόμο, οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και οριστικές εξελίξεις θα έχουμε πολύ σύντομα. Μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι δύο εκκρεμότητες, τότε ο αρχικός σχεδιασμός για την διαμόρφωση του ρόστερ θα έχει πλήρως λάβει χώρα.

Δύο θέσεις έχουν μείνει για τον κατάλογο Α’ και αυτές θα καλυφθούν από τους δύο, που προαναφέραμε πιο πάνω. Περαιτέρω προσθήκες θα εξαρτηθούν από τυχόν αποχωρήσεις, ενώ είναι πάντα πιθανό το ενδεχόμενο ενίσχυσης με Κύπριους και νεαρούς κάτω των 23 ετών.

Παράλληλα, περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση των Κορέια, Ελουντού και Αμπαρτζουμιάν. Αυτές αναμένονται από ώρα σε ώρα και ο Κετσπάγια θα έχει ακόμα τρεις ποιοτικές λύσεις στο οπλοστάσιό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση