ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Εγκρίθηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής διαπραγμάτευσης

Θα επιδιωχθεί επαφή εντός πενταημέρου με τον Χρίστο Πουλλαϊδη

Newsroom 24sports

Η μακροσκελής τοποθέτηση του Λούη Λοϊζου κάλυψε μεγάλο μέρος της έκτακτης γενικής συνέλευσης του σωματείου της Ανόρθωσης, επιχειρώντας να δώσει απαντήσεις σε θέματα τα οποία καίνε και συζητήθηκαν αρκετά από τον κόσμο της «Μεγάλης Κυρίας».

Ο πρόεδρος του σωματείου αναφέρθηκε στις κατηγορίες περί κακού ελέγχου των κινήσεων του Ανδρέα Παντελή, τη μυστικοπάθεια για το περιβόητο μνημόνιο συναντίληψης, καλώντας παράλληλα τον Χρίστο Πουλλαϊδη να προσέλθει εκ νέου στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Το ουσιαστικό αποτέλεσμα της αποψινής (18/4) ήταν η έγκριση των μελών του σωματείου για σύσταση τριμελούς επιτροπής η οποία εντός πενταημέρου θα αναλάβει την προσέγγιση και τη διαπραγμάτευση με τον Χρίστο Πουλλαϊδη ώστε να βρεθεί η φόρμουλα επιστροφής του 21% των μετοχών, το οποίο θα τον καταστήσει ξανά μεγαλομέτοχο.

Θυμηθείτε πως το 24sports.com.cy κατέγραψε τις εξελίξεις στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους»:

22:10 Λήξη της έκτακτης γενικής συνέλευσης

21:50 Τη δική του τοποθέτηση πραγματοποιεί ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου

21:30 Στο τραπέζι πέφτει εισήγηση από τον επίτιμο πρόεδρο Κίκη Κωνσταντίνου, για σύσταση τριμελούς επιτροπής η οποία θα προσεγγίσει εκ νέου τον Χρίστο Πουλλαϊδη εντός πέντε ημερών η οποία και εγκρίνεται

21:20 Χαρακτηριστική είναι η έκκληση του Λούη Λοϊζου προς τα μέλη του σωματείου και τον Χρίστο Πουλλαϊδη, τελειώνοντας την τοποθέτησή του με την ατάκα:

«Καλώ την Γενική Συνέλευση να εγκρίνει ψήφισμα μεταβίβασης το 21% των μετοχών στον Χρίστο Πουλλαϊδη και καλώ τον Χρίστο Πουλλαίδη να αναλάβει άμεσα την εταιρεία χωρίς MοU και όλοι μας είμαστε στο πλευρό του για το μεγαλείο της Ανόρθωσις»

21:10 Αδυναμία να αντιληφθεί τους λόγους που οδήγησαν σε απόσυρση του MoU επικαλέστηκε ο πρόεδρος του σωματείου ο οποίος ανέφερε ότι θεώρησε τη συμφωνία κλειστή ωστόσο αυτή ματαιώθηκε το βράδυ της 12ης Απριλίου

21:00 Σε υποβολή πρώτου MoU στις 13 Μαρτίου αναφέρθηκε ο Λούης Λοϊζου, το οποίο χαρακτήρισε κακογραμμένο και αντιφατικό

20:50 Από τις αρχές Φεβρουαρίου χρονολογούνται οι συζητήσεις για επιστροφή του 21% των μετοχών στον Χρίστο Πουλλαϊδη ώστε αυτός να καταστεί μεγαλομέτοχος

20:40 Στα 5 εκατομμύρια ευρώ εκτοξεύτηκε το μπατζετ της σεζόν σύμφωνα με γνωμάτευση τον περασμένο Αύγουστο, υπολογίζοντας την απόκτηση αριστερού ακραίου αμυντικού και τερματοφύλακα

20:30 Έλλειμα ύψους 821 χιλιάδων ευρώ διαπιστώθηκε σε συνάντηση η οποία έγινε μετά τον αποκλεισμό από την αλβανική Λάτσι και το Γιουρόπα Λιγκ

20:20 Για την μετακίνηση του Νίκα Κατσαράβα και το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ ο Ανδρέας Παντελή είχε αναφέρει σύμφωνα με τον Λούη Λοϊζόυ ότι θα το αναλάμβανε προσωπικά και ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν συμφωνημένος για μεταπώληση στην Σπάρτακ Μόσχας για 700 χιλιάδες ευρώ

20:10 Για την ανησυχία για τον τρόπο υλοποίησης του προγραμματισμού της φετινής σεζόν ο πρόεδρος του σωματείου είπε:

«Εν τω μεταξύ ο προγραμματισμός της Ποδοσφαιρικής ομάδας συνεχίζεται και ο Αντρέας Παντελή πραγματοποιεί μεταγραφές προς ενίσχυση της, χωρίς καμία πληροφόρηση προς το σύλλογο ( εν έδια λοαρκασμό που λαλούμε)

Σε συνεχόμενες υποδείξεις μας και κραυγές αγωνίας μας και προτροπές προς τον Αντρέα Παντελή να προσέχει πόσα σπαταλά πάντα μας έλεγε με έντονο ύφος « ένε με τις μπακίρες που κάμνεις ομάδα», άμα θέλετε βγείτε στον κόσμο και πείτε ότι δεν θα επιτρέψετέ να γίνουν μεταγραφές».

19:55 Για τις πρώτες επαφές με τον Ανδρέα Παντελή, ο Λούης Λοϊζου ανέφερε:

«Με την ανάληψη των καθηκόντων μου άρχισα να πιέζω τον Αντρέα Παντελή ότι πρέπει να παρουσιάσει στον Σύλλογο τον προϋπολογισμό του και στις 22/09/2017 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από το 2014 , χρονιά ίδρυσης της εταιρείας, ο σύλλογος παίρνει στα χέρια του τον προϋπολογισμό .

Μας παρουσίασε το budget για σεζόν 2017-2018 που σύμφωνα με τους δικούς του υπολογισμούς θα είχε έλλειμα €506.000, το οποίο θα κάλυπτε με δικές του εισφορές , του συμβουλίου του και έξτρα χορηγίες. Εμείς διαγνώσαμε ότι το έλλειμα θα ήταν στις €900.000.»

19:40 Η αναδρομή των γεγονότων για την επιστροφή του Ανδρέα Παντελή στα διοικητικά δρώμενα της Ανόρθωσης έγινε ως εξής:

«Η επανεμφάνιση του Αντρέα Παντελή στην Ανόρθωση γίνεται το Σεπτέμβριο του 2016 όταν ο κύριος Πουλλαϊδης, πρόεδρος της εταιρείας τότε πιεζόμενος από τον κόσμο διαπραγματεύεται μαζί του την επιστροφή του ως διευθυντή / εκτελεστικού προεδρου.

Στις 30/11/2016 ο κύριος Πουλλαϊδης εν μέσω οικονομικού και αγωνιστικού αδιεξόδου παραιτείται από το συμβούλιο της εταιρείας και παραχωρεί πληρεξούσιο στον Σύλλογο για τις μετοχές που κατέχει. Η παραίτηση και η παραχώρηση του πληρεξουσίου δημοσιεύεται πρώτα σε ιστοσελίδες και μετά κοινοποιείται στο σύλλογο».

19:35 Ασπίδα προστασίας προς τους συνεργάτες ύψωσε ο πρόεδρος του σωματείου αναφέροντας:

«Ούτε παιχνίδια στήσαμε ούτε στοιχήματα παίξαμε ούτε χρήματα φάγαμε και ούτε προσβάλαμε την Ανόρθωση με την συμπεριφορά μας. Το παρόν συμβούλιο απαρτίζεται από αγνούς, τίμιους και ταγμένους Ανορθωσιάτες που κοσμούν την Ανόρθωση. Δεν μπορούν νεοφανείς Ανορθωσιάτες να χαρακτηρίζουν αυτούς τους ανθρώπους καρεκλοκένταυρους και ότι ασελγούν στην Ανόρθωση.

19:30 Υπέρ της επιστροφής και της συνεργασίας με τον Χρίστο Πουλλαϊδη τάχθηκε ο Λούης Λοϊζου αναφέροντας:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι ήμουν και παραμένω προσηλωμένος στην επιστροφή του κυρίου Πουλλαϊδη στα διοικητικά διότι η Ανόρθωση τον χρειάζεται»

19:25 Η έγγραφη απάντηση του Χρίστου Πουλλαϊδη είχε ως εξής:

«Έχω λάβει το email σας με ημερομηνία 15 Απριλίου που αφορά την παρουσία μου στην έκταση ΓΣ του συλλόγου στις 18 Απριλίου. Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω προγραμματισμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και συναντήσεων οι οποίες έχουν διευθετηθεί πιο πριν. Θα στείλω όμως τους αντιπροσώπους μου και θα έχουν όλες τις επιστολές και ντοκουμέντα που απαιτούνται για να τεκμηριωθούν οι απόψεις μας και να απαντηθούν οι ερωτήσεις των μελών. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να γίνει συζητήση για το MoU αφού αυτό έχει ήδη απορριφθεί από τις 12 Απριλίου και είναι σαν να μην υπάρχει».

19:15 Στην αρχική του τοποθέτηση ο πρόεδρος του σωματείου Λούης Λοϊζου αναφέρθηκε στην επιστολή η οποία αποστάληκε το πρωί της Δευτέρας προς τον Χρίστο Πουλλαϊδη με την οποίαν τον προσκάλεσε στην συγκέντρωση της 18ης Απριλίου

19:10 Ξεκίνησε το διαδικαστικό κομμάτι της έκτακτης γενικής συνέλευσης με 40 περίπου λεπτά καθυστέρησης

18:55 Αν και βρίσκεται στην Κύπρο, ο Χρίστος Πουλλαϊδης δεν δίνει το παρόν τους στην συνάντηση ωστόσο εκεί βρίσκεται ο γιός του, Ανδρέας Πουλλαϊδης

18:50 Ο επίτιμος πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κίκης Κωνσταντίνου θα παρακολουθήσει από κοντά τα όσα θα συζητηθούν, όπως και ο παραιτηθείς από το συμβούλιο του σωματείου, Παναγιώτης Σαλαφόρης

18:45 Το παρόν τους δίνουν και τα μέλη του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου τα οποία είναι εγγεγραμένα στο σωματείο

18:40 Αρκετά μέλη του σωματείου έσπευσαν την υστάτη να καταβάλουν το ποσό το οποίο προνοείται ως συνδρομή προκειμένου να έχουν δικαίωμα παρουσίασης στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση, γεγονός το οποίο προϊδεάζει για μαζική προσέλευση στις εγκαταστάσεις του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

18:35 Παρατηρείται καθυστέρηση στην έναρξη της διαδικασίας σε σχέση με την αρχική ώρα ορισμού της

18:25 Ο πρόεδρος του σωματείου Λούης Λοϊζου και ο πρόεδρος της εταιρίας Μιχάλης Χατζηπαντέλας έχουν αφιχθεί στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X