ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Είπε το «ναι» κι έρχεται ο Φερέιρα

Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το όνομα του Έλντερ Φερέιρα βρέθηκε ξανά στην κορυφή της επικαιρότητας για την Ανόρθωσης, μιας και οι πληροφορίες των τελευταίων 24ωρων ήθελαν τη διοίκηση της «κυρίας» να καταθέτει πρόταση για συνεργασία στον Πορτογάλο.

Οι πληροφορίες του 24sports αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής απάντησε θετικά στην και αναμένεται στην Κύπρο όπου θα περάσει απ’ τις απαραίτητες εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την «κυρία».

Who is who

Ο Έλντερ Φερέιρα είναι 25 ετών, αριστεροπόδαρος που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και κυρίως ως δεξί φτερό παίζοντας με αντίθετο πόδι. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Πάσος Φερέιρα, αποτελώντας ένα βασικό γρανάζι της ομάδας (ομάδα απ’ την οποία ήρθε ο Μπαϊσίνιο). Τη λήξασα σεζόν μέτρησε στο πρωτάθλημα 32 συμμετοχές, δυο γκολ και μία ασίστ.

Αυτή θα είναι η πρώτη που ο Φερέιρα θα αγωνιστεί εκτός Πορτογαλίας καθώς παρά το γεγονός πως κατά καιρούς το όνομα του συνδέθηκε με ομάδες άλλων πρωταθλημάτων είχε περιοριστεί εντός των συνόρων της πατρίδας του.

Η Ανόρθωση «κυνηγούσε» εδώ και καιρό την περίπτωση Φερέιρα, έχοντας αρκετό ανταγωνισμό με ομάδες τόσο απ’ την Πορτογαλία όσο και εκτός. Δείχνοντας όμως την απαραίτητη υπομονή και επιμονή η «κυρία» ολοκληρώνει άλλη μια σημαντική μεταγραφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση