ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Έκανε προσφυγή και φεύγει για Ισπανία ο Γκερέρο

Εκτός ομάδας ο Ισπανός άσος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σημαντική εξέλιξη προκύπτει με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στην Ανόρθωση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του 24 sports ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει ήδη προσφυγή στη FIFA και αυτομάτως έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Αυτό καθώς όταν ένας παίκτης προχωρήσει σε προσφυγή, το συμβόλαιο του τερματίζεται και διεκδικεί τα δικαιώματα του μέσω της FIFA.

Όπως σας ενημέρωσαμε τις προηγούμενες μέρες (δες εδώ), ο Γκερέρο ήταν ανάμεσα στους παίχτες που έστειλαν επιστολή και ζητούσε τα δεδουλευμένα του,  αλλιώς θα έκανε προσφυγή. Η Ανόρθωση, ήταν σε συνεχόμενες επαφές με τον ποδοσφαιριστή και έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να καταλήξει σε κοινή συμφωνία λύσης του συμβολαίου. 

Ο Γκερέρο, ενώ στην αρχή συζητούσε για να επιτευχθεί κάποια συμφωνία, τελικά δεν έβαλε ποτέ νερό στο κρασί του και προχώρησε σε προσφυγή στη FIFA κατά της Ανόρθωσης. Η εν λόγω εξέλιξη μεταφράζεται με την αποχώρηση του Ισπανού από την ομάδα, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει ετοιμάσει ταξίδι για την Ισπανία, φεύγοντας άμεσα από την Κύπρο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση