ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Επείγει του νέου «αφεντικού»

Όσο πιο γρήγορα ανακοινωθεί, τόσο το καλύτερο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Συνεχίζει να εκκρεμεί το θέμα του νέου προπονητή στην Ανόρθωση, με τον Νεόφυτο Λάρκου να «ξεσκονίζει» την αγορά ούτως ώστε να προβεί στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Μπορεί η «Κυρία» να μην συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο πρώτος της επίσημος αγώνας να είναι προγραμματισμένος για τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, ωστόσο όσο δεν ανακοινώνεται το νέο «αφεντικό»… ο χρόνος κυλά εις βάρος της.

Οι άνθρωποι του προσφυγικού σωματείου γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι σημαντικό ο νέος τεχνικός της ομάδας να αποκτηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα για να γνωρίσει το νέο του περιβάλλον (πόσο μάλλον αν έρθει από το εξωτερικό), αλλά και για να μπορέσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός να μπει στην τελική του ευθεία.

Όπως έκανε και με τον Χένινγκ Μπεργκ, όπου ο Λάρκου συζήταγε με τον προπονητή προτού ολοκληρώσει η Ομόνοια μια μεταγραφή, έτσι και τώρα... αναμένεται ότι ο διάδοχος του Κετσπάγια θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις προσθήκες που θα γίνουν.

Ως εκ τούτου, καλό θα ήταν να κλείσει σύντομα αυτό το κεφάλαιο, για να προχωρήσει η Ανόρθωση στη στελέχωση του ρόστερ, που μετά τις μαζεμένες αποχωρήσεις χρειάζεται αρκετή ενίσχυση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση