ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Επόμενος υποψήφιος για αποχώρηση ο Τιουνέ!

Σε επαφές με τον Σενεγαλέσο μέσο για να αποχωρήσει...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο χορός των αποδεσμεύσεων στην Ανόρθωση ξεκίνησε και τον άνοιξε ο Σεκού Γκασαμά, καθώς ανακοινώθηκε η αποχώρηση του με κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας, όμως δεν θα είναι ο μόνος. Πέραν από τους Μουσοντά και Καστέλ,  σύμφωνα με πληροφορίες μας ένας άλλος παίκτης που η διοίκηση Σάντη είναι σε επαφές για να αποχωρήσει είναι ο Ουσενού Τιουνέ. 

Ο Σενεγαλέζος μέσος ήρθε το καλοκαίρι, όμως δεν πρόσφερε αυτά που περίμεναν οι ανθρώποι της ομάδας και έτσι γίνονται επαφές μαζί του για να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει. Η σκεπτική της απόφασης για αποχώρηση του Τιουνέ αφορά το γεγονός πως σε αυτή τη θέση υπάρχουν οι Αρτυματάς, Ιωάννου και Χρυσοστόμου, όπως και ο έμπειρος Σέρχιο Τεχέρα.

Η διοίκηση Σάντη έχει θέσει σε εφαρμογή το πλάνο της για να απαλλαγεί η ομάδα από ψηλά συμβόλαια και από παίκτες που έχουν πρόθεση να προσφύγουν αν δεν πάρουν τα δεδουλευμένα τους. Έτσι η διοίκηση θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από τον Τιουνέ, όπως έγινε και με Γκασαμά και Καστέλ. 

Πέραν από τους Γκασαμά, Μουσοντά, Καστέλ και Τιουνέ αναμένεται να αποχωρήσουν κι' άλλοι παίκτες από την ομάδα, με την προσπάθεια της διοίκησης να είναι ξεκάθαρη για μείωση του προϋπολογισμού. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση