ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Έρχεται «καυτός» Γενάρης

Η προτεραιότητα στις μετεγγραφές και τα ζητήματα που θα προκύψουν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Είθισται να λέμε πως οι μετεγγραφικές αναζητήσεις σε μια μεγάλη ομάδα δεν σταματούν ποτέ, ό,τι και να συμβαίνει στα ενδότερά της. Αυτό ισχύει και για την Ανόρθωση, η οποία ήδη σκέφτεται και την επερχόμενη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παρόλο που δύσκολα βγαίνει κάτι προς τα έξω τη δεδομένη στιγμή, η κύρια προτεραιότητα για τον Τιμούρ Κετσπάγια είναι η απόκτηση ενός ποιοτικού δεξιού μπακ. Η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων πίσω από τον Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν είναι εμφανής από το ξεκίνημα της σεζόν και στην ομάδα της Αμμοχώστου θα ήθελαν άλλη μια προσθήκη στην συγκεκριμένη θέση μαζί με τον Αρμένιο διεθνή για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ιδανικά, αυτός που θα επιλεγεί για να ενταχθεί στην Ανόρθωση θα πρέπει να αποκτηθεί έγκαιρα, για να προλάβει να προσαρμοστεί και να μπει στις απαιτήσεις του νέου του ρόλου. Ήδη, το ψάξιμο έχει ξεκινήσει δειλά δειλά από τον Γεωργιανό τεχνικό και τους συνεργάτες του και ουσιαστικές εξελίξεις θα πρέπει να αναμένουμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Βέβαια, η προσθήκη ενός δεξιού μπακ δεν θα είναι (μάλλον) η μόνη προσθήκη σε μερικούς μήνες. Η πρόθεση είναι όπως γίνουν και οι τέσσερις μετεγγραφές που έχει δίκαιωμα να πραγματοποιήσει η Ανόρθωση, ούτως ώστε να καταστεί πανίσχυρη για την τελική ευθεία της σεζόν και την διεκδίκηση των μεγαλεπήβολων της στόχων. 

Τα ζητήματα που θα προκύψουν μέχρι τον Ιανουάριο είναι σε ποιες άλλες θέσεις θα προκύψει ενίσχυση, αλλά και ποιοι παίκτες θα κληθούν να αποχωρήσουν από το υφιστάμενο ρόστερ. Τις απαντήσεις αναμένεται να τις μάθουμε εν ευθέτω χρόνω, αφού τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν, ανάλογα και με την πορεία της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση