ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ετοιμάζει ταξίδι για... πάρτη τους!

Ο Κετσπάγια θα συναντήσει Κάσια και Γκβίλια στη Γεωργία

Ταξίδι στη Γεωργία για ολιγοήμερες διακοπές, αλλά και για εντατικές επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ετοιμάζει ο Τιμούρ Κετσπάγια αυτές τις μέρες.

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης θα μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να δει κάποια αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και να συναντήσει τους Γκουράμ Κάσια και Βαλεριάν Γκβίλια, με σκοπό να τους αναλύσει το πλάνο του και να τους πείσει να ενταχθούν αμφότεροι στην Ανόρθωση.

Οι δύο συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές ενδιαφέρουν σοβαρά την ομάδα της Αμμοχώστου και ο Κετσπάγια θα έχει επαφές εκ του σύνεγγυς μαζί τους, για να διαπιστώσει από πρώτο χέρι αν είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας, από εδώ και πέρα. Για τον Γκβίλια, υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ντιναμό Τιφλίδας, όμως ο ίδιος προτιμά να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου, η προοπτική της Ανόρθωσης φαίνεται πως δεν τον αφήνει ασυγκίνητο στο παρόν στάδιο.

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές με εμπειρία, μεγάλη ποιότητα, αλλά και πολλές παραστάσεις και μια πιθανή απόκτησή τους θα ενισχύσει σημαντικά την Ανόρθωση, ενόψει των απαιτητικών προκλήσεων της νέας σεζόν σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν είναι μόνο αυτές οι περιπτώσεις που έχει στα υπόψιν του ο Κετσπάγια για ενίσχυση, αλλά και άλλες από Κύπρο και Ελλάδα, όπως αναφέραμε εδώ και μέρες. Το παζλ θα αρχίσει να ξεδιαλύνεται επακριβώς το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού οι προσθήκες που θα χρειαστεί η ομάδα της Αμμοχώστου είναι αρκετές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση