ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Έτοιμος για μεταγραφικές υπερβάσεις

Διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Πουλλαΐδης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε οικονομικές υπερβάσεις είναι στην Ανόρθωση, έτσι ώστε να φέρουν στην ομάδα παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάσουν το επίπεδο.

«Αν θέλει ο Λάρκου παίκτη που θα κοστίσει αλλά θα φέρει τη διαφορά, θα τον φέρουμε, δεν θα διστάσουμε», σημείωσε με νόημα χθες ο Χρήστος Πουλλαΐδης ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR».

Ο ισχυρός άντρα της Ανόρθωσης είναι έτοιμος να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες του Νεοφύτου Λάρκου, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα για το κτίσιμο της ομάδας. Ο κ. Πουλλαΐδης δεν θα διστάσει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να φέρει στο ΠΑΠ παίκτες εγνωσμένης αξίας.

«Όταν φέρνεις παίκτη των 250 ή 280 χιλιάδων πρέπει να ψάξεις τα πάντα. Να τον δεις ο ίδιος πώς παίζει, πώς συμπεριφέρεται, να τον φέρεις να μιλήσεις. Πρέπει το κάθε τι να γίνεται με μεγάλη προσοχή», ανέφερε ο κ. Πουλλαΐδης σημειώνοντας ότι οι κινήσεις παικτών που θα γίνουν, ειδικά αυτών που θα πάρουν μεγάλα συμβόλαια, θα είναι προσεγμένες και τσεκαρισμένες από όλες τις πλευρές, έτσι ώστε να μειωθεί το ρίσκο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση