ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Έτοιμος για παρέμβαση ο Πουλλαΐδης

Έρχεται Κύπρο ο μεγαλομέτοχος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε πρώτο πλάνο στην Ανόρθωση βρίσκεται η συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος ανάμεσα σε σωματείο και εταιρεία, η οποία αποτελεί το κλειδί για την επόμενη μέρα. Με το σωματείο να καταθέτει την πρόταση του, και την εταιρεία με τη σειρά της την αντιπρόταση της, φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ των δυο πλευρών (δες εδώ). Ως εκ τούτου ο Χρήστος Πουλλαΐδης είναι έτοιμος να παρέμβει προκειμένου να γεφυρωθεί η διαφορά και να βρεθεί μια κοινή λύση.

Μάλιστα ο Χρήστος Πουλλαΐδης αναμένεται στην Κύπρο όπου και θα αναλάβει δράση, επιδιώκοντας συναντήσεις τόσο με τη διοίκηση της εταιρείας όσο και με αυτή του σωματείου, σε μια προσπάθεια να συμβάλει εποικοδομητικά ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να πέσουν οι υπογραφές.

Είναι ξεκάθαρο πως αυτή τη στιγμή η Ανόρθωση βρίσκεται σε ένα πέρα για πέρα κρίσιμο σταυροδρόμι. Ο Χρήστος Πουλλαΐδης έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για να αποχωρήσει απ’ την Ανόρθωση, παραχωρώντας τις μετοχές του στον Ανδρέα Σάντη και την ομάδα του. Παρά ταύτα για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να σωματείο και εταιρεία να υπογράψουν τη συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ως εκ τούτου η διαφορά μεταξύ σωματείου και εταιρείας αυτή τη στιγμή δημιουργεί πολλά και μεγάλα ερωτηματικά για την επόμενη μέρα. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά τις επαφές ανάμεσα σε σωματείο και εταιρεία για τη συμφωνία διαχείρισης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η Ανόρθωση που κέρδισε με 1-3 την Καρμιώτισσα εκτός έδρας
24sports.com.cy
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ