ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Έτοιμος να στηρίξει επιφανείς ο Πουλλαΐδης

«Κάποια μέρα θα βγουν όλα στη φόρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της Κυρίας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης έδωσε το παρών του στη σημερινή Γενική Συνέλευση του σωματείου όπου εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Ο μεγαλομέτοχος έκανε και ομιλία, αναφέροντας ότι θα στήριξει την προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη από την ομάδα επιφανών για τα διοικητικά της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Μάλιστα ανέφερε πως είναι έτοιμος να δώσει άμεσα λεφτά για να προσφέρει και αυτός στη νέα προσπάθεια.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η Ανόρθωση πάνω από όλα και όλους».

«Είμαι έτοιμος να στηρίξω την προσπάθεια που γίνεται για τα διοικητικά της ποδοσφαιρικής εταιρείας».

«Κάποια μέρα θα βγουν όλα στη φόρα και θα μάθετε τι έγινε στα 12 χρόνια που είμαι στην Ανόρθωση. Δεν με ενόχλησε τα 20 εκατομμύρια που έβαλα».

«Δεν θα ενδιαφερθώ ξανά με το κυπριακό ποδόσφαιρο ούτε να διοικήσω, δεν κάνω για αυτό. Αύριο θα καταθέσω ένα σεβαστό ποσό για τα κριτήρια. Πρέπει να ενωθούμε γιατί μόνο έτσι μπορούμε. Δεν μπορούμε να λέμε ψέματα αν θέλουμε να πάμε στην επόμενη μέρα και ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια».

«Αν δεν συνεργαστούν εταιρεία και σωματείο τίποτα δεν μπορούμε να πετύχουμε. Ευχαριστώ την διοικούσα επιτροπή για την δουλειά που έκανε αυτές τις 10 μέρες. Πρέπει να στηρίξουμε αυτούς που θέλουν να αναλάβουν, πρώτος εγώ θα είμαι δίπλα τους».

«Παρόλη την πικρία που νιώθω δεν είναι ώρα για πικρίες και πληγές του παρελθόντος, πρέπει να προχωρήσουμε και κανένας δεν είναι πάνω από την Ανόρθωση. Το μέγεθος αυτής της ομάδας είναι μεγάλο και πρέπει να αναλογιστούμε που θέλουμε να πάμε γιατί 12 χρόνια έδωσα τα πάντα. Έχω πικρία και κάποτε θα φανεί η αλήθεια... Δεν με ενδιαφέρει τα 20 εκατομμύρια που έβαλα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι με έβγαλαν άχρηστο. Πάντα όμως με τα λάθη μου έκανα τα πάντα για το καλό της Ανόρθωσης».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση