ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Έξι παίκτες σε τρεις θέσεις

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της «Κυρίας»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εξελίξεις στα μεταγραφικά της Ανόρθωσης αναμένονται τα επόμενα 24ωρα, με την ομάδα της Αμμοχώστου να φουλάρει για τις επόμενες κινήσεις της.

Ο Νεοφύτος Λάρκου βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους τους οποίους έχει προκρίνει και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη. Ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης έχει θέσει κάποιες μεταγραφικές προτεραιότητες, στις οποίες εστιάζει όλη την προσοχή του.

Η ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, των άκρων της επίθεσης και της γραμμής κρούσης, είναι οι τρεις θέσεις οι οποίες θα αφορούν οι επόμενες μεταγραφές που θα γίνουν. Η Ανόρθωση έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση δυο βασικών κεντρικών αμυντικών, δυο ακραίων επιθετικών και δυο σέντερ φορ.

Όσο αφορά τους ακραίους, ένας από τους βασικούς υποψήφιους είναι ο Πορτογάλος Έλντερ Φερέιρα ενώ ανοιχτό συνεχίζει να παραμένει και το κεφάλαιο του Αμρ Ουάρντα.

Όπως είναι αντιληπτό, οι επόμενες μέρες αναμένεται να φέρουν σημαντικές εξελίξεις στο στρατόπεδο της «Κυρίας» στο θέμα του προγραμματισμού, με τους «κυανόλευκους» να έχουν ως στόχο να κλείσουν αρκετές εκκρεμότητες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση