ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Ευκαιρία... που δεν είναι σαν άλλες!

Πίστη και αισιοδοξία για πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το αποτέλεσμα στο Ισραήλ κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά αύξησε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τις πιθανότητες της Ανόρθωσης για πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο, μετά από 13 χρόνια. Ασφαλώς, και η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια την ερχόμενη Πέμπτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να ολοκληρωθεί αυτή.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα πρέπει να επαναλάβει την εμφάνιση κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης εντός έδρας στις 12 Αυγούστου, αν θέλει να υπερκεράσει το εμπόδιο της ισραηλινής ομάδας. Κυρίως θα πρέπει να έχει την διάρκεια και την αποτελεσματικότητα που απαιτείται στο επιθετικό κομμάτι, για να γίνει πιο εύκολο το έργο της.

Αυτός ήταν και ο επί μέρους τομέας, στον οποίο υστέρησαν οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια πριν από μερικές μέρες στο «Turner Stadium». Από την άλλη, η εμφάνιση και η προσήλωση στην αμυντική γραμμή άγγιξε το τέλειο, με τους Λόρια, Αραγιούρι και Ρισβάνη να είναι οι κορυφαίοι συνολικά σε απόδοση κόντρα στην ομάδα του Ρόνι Λέβι.

Μπροστά στον κόσμο της, η Ανόρθωση θα έχει την τεράστια ευκαιρία να εκπληρώσει στον ακέραιο βαθμό τον πρώτο και μεγάλο στόχο της νέας σεζόν. Τα εισιτήρια φεύγουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς (δες ΕΔΩ) και υπάρχει η πολύ μεγάλη αισιοδοξία για ένα γεμάτο γήπεδο σε μερικές μέρες. Κάτι που θα δώσει πολύ μεγάλη ώθηση στους ποδοσφαιριστές.

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα είναι πιθανό να γίνουν από τον Τιμούρ Κετσπάγια, όμως είναι πρόωρο να λεχθεί ποιες θα είναι αυτές σε αριθμό, αλλά και σε πρόσωπα. Οι επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν οριστικά το όλο σκηνικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση