ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Φεύγει ο Κάναντι - Προς ναυάγιο λόγω οικονομικού

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα μπαίνουν εμπόδιο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Χωρίς συμφωνία φαίνεται να ολοκληρώνονται οι διαπραγματεύσεις της Ανόρθωσης με τον Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός αποχωρεί από την Κύπρο με το ντιλ να κολλά στο οικονομικό.

Όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενο ρεπορτάζ, η κατάσταση τη δεδομένη στιγμή είναι κρίσιμη, μιας και οι υποχρεώσεις τρέχουν, ενώ η διοικούσα επιτροπή δεν έχει τη στήριξη που θα ανέμενε.

Οι Αντώνης Χειλιμίντρης, Γιώργος Βούβακος, Δημήτρης Σίζυνος και Μάριος Παπαγιώργης από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν προσπάθησαν να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, όμως το βουνό των υποχρεώσεων που βρήκαν είναι «Γολγοθάς».

Οι χειρισμοί της προηγούμενης διοίκησης έφεραν την Ανόρθωση σε δυσμενή οικονομική θέση και τα δεδομένα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα από τη στιγμή που η πλατφόρμα ενίσχυσης δεν έχει την ανταπόκριση που θα ανέμεναν οι διοικούντες.

Επί της ουσίας, οι αμεσως επόμενες μέρες είναι αρκετά κρίσιμες, διότι αν δεν υπάρξει οικονομική βοήθεια από επώνυμους και μη Ανορθωσιάτες τότε η κατάσταση στην ομάδα της Αμμοχώστου θα είναι ακόμη δυσκολότερη.

Επί τούτου όπως σημειώσαμε νωρίτερα η περίπτωση Κάναντι φαίνεται να ναυαγεί και το τοπίο στο κεφάλαιο προπονητής παραμένει θολό.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση