ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: «Φως»... απο τον Παρούτη

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» δείχνει τις προθέσεις του για την νέα σεζόν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Aπο τις χρονιές που θέλουν να ξεχαστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται η φετινή για τους φίλους της Ανόρθωσης και όχι αδίκως! Η  σεζόν 2022/23 για τη «Κυρία» μπορεί να χαρακτηριστεί εφιαλτική καθώς βγήκε εκτός των δύο στόχων αρκετά γρήγορα. 

Σίγουρα τα θετικά απο την φετινή σεζόν είναι ελάχιστα εώς μηδενικά του  και αυτό το γνωρίζουν καλά οι ιθύνοντες του βαρωσιώτικου συλλόγου. Αχτίδα ελπίδας για τους φίλους της ομάδας αλλά και για την διοίκηση δεν είναι άλλος απο τον Δανιήλ Παρούτη ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι φαίνεται να «ωριμάζει» περισσότερο ποδοσφαιρικά.

Στο εχθεσινό παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα σημειώσε το πρώτο του φετινό γκολ αλλά κέρδισε και το πέναλτι μετά απο ωραία ατομική ενέργεια. Όσο αγωνίζεται περισσότερο τόσο παραπάνω εμπιστοσύνη «έχει» στα πόδια του και αυτό φάνηκε και στο εχθεσινό του παιχνίδι. Ήταν ο ποδοσφαιριστής που προσπάθησε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Νέας Σαλαμίνας αρκετές φορές μέσω των ατομικών του ενεργειών. 

Οι επόμενοι αγώνες της Ανόρθωσης, ναι μεν δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο αλλά για ποδοσφαιριστές σαν τον Παρούτη είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξουν ότι στη νέα σεζόν θα μπόρουν να βασιστούν σε αυτόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση