ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Γενική Συνέλευση χωρίς Πουλλαΐδη και οι μετοχές

Δεν θα είναι παρών ο μεγαλομέτοχος και τι ισχύει για το μετοχικό του πακέτο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σημαντική είναι η εβδομάδα που μπαίνει για την Ανόρθωση, καθώς στις 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.

Ουσιαστικά στην εν λόγω συνέλευση ο Ανδρέας Σάντης θα πάρει την εντολή παράτασης της θητείας του στην προεδρία της εταιρείας με τα υφιστάμενα δεδομένα, δηλαδή χωρίς να του μεταβιβαστούν οι μετοχές του Χρήστου Πουλλαΐδη. Παράλληλα αναμένεται ο Ανδρέας Σάντης να κάνει και ένα μικρό απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε και να μιλήσει ενώπιων της συνέλευσης για την επόμενη χρονιά και πως βαδίζει ο προγραμματισμός.

Την ίδια ώρα πολλοί αναμένουν και την παρουσίαση των νέων πιθανών μετόχων από πλευράς του Ανδρέα Σάντη και ταυτόχρονα να εξηγηθεί το πλάνο του διοικητικού συμβουλίου για τη νέα χρόνια. Φυσικά η παρουσίαση των συμπαικτών του Σάντη δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει αλλά είναι ένα γεγονός που αναμένει ο κόσμος με μεγάλη ανυπομονησία.

Από εκεί και πέρα πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Χρήστος Πουλλαΐδης δεν θα είναι παρών στην έκτακτη Γενική Συνέλευση ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό, όμως ο ίδιος θα ενημερωθεί για όλα όσα θα γίνουν.

Πέραν των θεμάτων της Γενικής Συνέλευσης στον κόσμο γεννιέται και μία απορία σχετικά με το τι θα γίνει όσον αφορά τις μετοχές του Χρήστου Πουλλαΐδη. Τη συγκεκριμένη στιγμή γίνονται οι προσπάθειες από τον Ανδρέα Σάντη για την εξεύρεση ενός ποσού που έχει συμφωνήσει με τον μεγαλομέτοχο ότι πρέπει να μαζέψει με σκοπό να του μεταβιβαστούν οι μετοχές. Παράλληλα θα πρέπει και ο πρόεδρος της εταιρείας να παρουσιάσει το επενδυτικό πλάνο των μετόχων στον Χρήστο Πουλλαΐδη.

Πάντως ο Ανδρέας Σάντης είναι στη διαδικασία εξεύρεσης οικονομικών πώρων, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε με γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν με σκοπό να χτίσει μίαν ανταγωνιστική Ανόρθωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση