ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:05
 

Ανόρθωση: Η διαφορά με Λέβι και ο σύμμαχος από το Ισραήλ

Σε συζητήσεις με την Μπεϊτάρ βρίσκεται ο πρώην προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας»

Newsroom 24sports

Σε παιχνίδι υπομονής είναι πολύ πιθανόν να μετατραπεί η προσπάθεια επίτευξης διακανονισμού με τον Ρόνι Λέβι, καθώς ως γνωστόν ο Ισραηλινός τεχνικός αποτελεί βαρίδι στα οικονομικά της «Μεγάλης Κυρίας» λόγω του τρόπου διακοπής της συνεργασίας των δύο πλευρών στις αρχές της σεζόν.

Μόλις λίγους μήνες νωρίτερα, ο πρώην πλέον προπονητής των κυανολεύκων της Αμμοχώστου, είχε βάλει υπογραφή σε πλουσιοπάροχο διετές συμβόλαιο το οποίο δεν λύθηκε με ορθολογικό τρόπο, όπως άλλωστε και η περίπτωση του Μάριο Φελγκέιρας, με αποτέλεσμα ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας και οι συνεργάτες του να τα βρίσκουν μπροστά τους.

Η πρόσφατη συνάντηση του Ρόνι Λέβι και του Χρίστου Πουλλαϊδη επί κυπριακού εδάφους δεν συνοδεύτηκε από αίσιο τέλος, πόσο μάλλον από υπογραφές σχετικών εγγράφων και έτσι τη δεδομένη στιγμή το κεφάλαιο αυτό παραμένει ανοικτό. Από πλευράς Ανόρθωσης, υπάρχει η πρόθεση και η εισήγηση για καταβολή όλου του ποσού το οποίο προνοείται από τον πρώτο χρόνο συνεργασίας ωστόσο η άλλη πλευρά ζητεί και κάποια μηνιάτικα από τον δεύτερο.

Χείρα βοηθείας ενδεχομένως να προκύψει από το γειτονικό Ισραήλ, εκεί όπου τα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και επαφές της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με Ρόνι Λέβι.

Ο 52χρονος πλέον τεχνικός αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχοντας βέβαια την πολυτέλεια των χρημάτων τα οποία έχει να λαμβάνει από την Ανόρθωση και ενδεχόμενη συμφωνία με το σύλλογο της πατρίδας του, προφανώς και θα είναι υποβοηθητική. Στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ο Ισραηλινός δούλεψε και τη διετία 2013-2014, αμέσως μετά την πρώτη του αποχώρηση από τον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Παιδίατροι σέρνουν στα Δικαστήρια τον ΟΚΥπΥ

«1η Ιουνίου 2019 ξεκινάει το ΓεΣΥ»
george  |  09:39

Η Wikipedia προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας

«H Wikipedia ξέρει και τιμωρεί!»
ΑΚΑ  |  08:20

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ερντογάν για τους S-400

«To μούτρο θα φάει τα μούτρα του! »
ΑΚΑ  |  08:15

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X