ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:23
 

Ανόρθωση: Η διαχείριση του «πονοκεφάλου» και η συγκρατημένη αισιοδοξία

Οι προβολείς στρέφονται ξανά στο εξωαγωνιστικό κομμάτι

Newsroom 24sports

Η επιστροφή στις επιτυχίες και η πρώτη νίκη στη φάση των playoffs, στο θεωρητικά δυσκολότερο παιχνίδι της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, έφερε χαμόγελα στο κυανόλευκο στρατόπεδο ωστόσο η επόμενη ημέρα είναι εξίσου δύσκολη. Η προσοχή στρέφεται αυτόματα στη μάχη των κριτηρίων Μαρτίου με τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα να έχει σηκώσει εδώ και μερικές εβδομάδες, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Οι εξελίξεις οι οποίες είναι θετικές τουλάχιστον όσον αφορά τις άμεσες οφειλές οι οποίες δύναται να συνοδεύονται ακόμα και από απαγόρευση εμταγραφών αν δεν επιτευχθεί τουλάχιστον διακανονισμός. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι οποιαδήποτε χαλάρωση μπορεί να επιφέρει ανεπανόρθωτο πλήγμα αφού μόνο οι υποθέσεις των Ρόνι Λέβι και Όρενμπουργκ, κυμαίνονται στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Το διπλό ανακούφισης και οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές

Με τον Ισραηλινό τεχνικό υπάρχει ανοικτή γραμμή αλλά και μια νότα αισιοδοξίας μιας και δεν φαίνεται να αξιώνει όλο το ποσό το οποίο προνοούσε το κλειστό διετές συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι. Ο πρώην προπονητής των κυανολεύκων της Αμμοχώστου έχει δημιουργήσει αρκετές φιλίες κατά το διπλό του πέρασμα από την Κύπρο, οι οποίες δύναται να διαδραμάτισαν το δικό τους ρόλο ώστε να μετριαστεί η ζημιά.

Θετικά νέα προκύπτουν και από το κεφάλαιο Μάριο Φελγκέιρας με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να μην δείχνει την απαραίτητη εκτίμηση για τη στήριξη την οποίαν έλαβε όσο ήταν τραυματίας ωστόσο στο τέλος της ημέρας αυτό που μετρά είναι να παραμείνει ως μια ανάμνηση. Όλο αυτό το σκηνικό μπορεί να μην χαρακτηρίζεται επικίνδυνο ωστόσο αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να αντιμετωπιστούν και να ξεπεραστούν μεγαλύτεροι οικονομικοί σκόπελοι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αυξήθηκε σημαντικά η βιομηχανική παραγωγή

«Προσφέρω 2% αξιόπιστο δάνειο σήμερα επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com »
selsumat@gmail.com  |  04:59

Με άνοδο έκλεισε την Μ. Πέμπτη το ΧΑΚ

« Προσφέρω 2% αξιόπιστο δάνειο σήμερα επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com »
selsumat@gmail.com  |  04:56

Αναθεωρήθηκε προς τα κάτω ο απολογισμός των νεκρών στη Σρι Λάνκα

« Προσφέρω 2% αξιόπιστο δάνειο σήμερα επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com »
matto gregio  |  04:52

Επτά φόνους ομολόγησε ο 35χρονος «Ορέστης»

«φέρει και η βουλή τις ευθύνες της και περισσότερο εκείνοι που τώρα φωνάζουν γιατί 2 φορές αρνήθηκε ...»
Αρμαγεδών  |  21:20

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X