ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:57
 

Ανόρθωση: Η επικύρωση της συμφωνίας και τα ανοιχτά μέτωπα

Προς έγκριση το υπόμνημα το οποίο κατέθεσε ο Χρίστος Πουλλαϊδης

Newsroom 24sports

Στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στις εγκαταστάσεις του «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα στραφεί γι' άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των φίλων της Ανόρθωσης καθώς εκεί θα συγκληθεί η δεύτερη έκτακτη γενική συνέλευση σε διάστημα ενάμιση εβδομάδας. Το κλίμα μεταξύ των μελών του σωματείου είναι βεβαίως άκρως αντίθετο σε σχέση με αυτό της 18ης Απριλίου, καθώς η αβεβαιότητα έχει παραδώσει τη σκυτάλη στη συγκρατημένη αισιοδοξία και τα χαμόγελα ως προς την επικράτηση στο οικονομικό αδιέξοδο.

Τα μέλη θα κληθούν να ανάψουν το πράσινο φως για έγκριση του υπομνήματος

Στις 17:30, η ατζέντα θα περιέχει ένα και μοναδικό θέμα συζήτησης και αυτό είναι τα αποτελέσματα της συνάντησης η οποία προηγήθηκε ανάμεσα στη τριμελή επιτροπή και τον Χρίστο Πουλλαϊδη, με στόχο την εύρεση φόρμουλας επιστροφής του 21% των μετοχών στο δεύτερο, καθιστώντας τον μεγαλομέτοχο.

Ουσιαστικά τα μέλη θα κληθούν να ανάψουν το πράσινο φως για έγκριση του υπομνήματος το οποίο έχει κατατεθεί και το οποίο ουσιαστικά αφορά μια σειρά μέτρων για καλυτέρευση της λειτουργίας της εταιρίας, όπως επίσης και ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να αποφευχθεί η κακοδιαχείριση του πρόσφατου παρελθόντος.

Εκτιμάται ότι δεν θα προκύψει κάποια διαφωνία ως προς την ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων της εταιρίας και του σωματείου με τον Χρίστο Πουλλαϊδη ξανά μεγαλομέτοχο και τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα ως... φαβορί για συνέχιση της παραμονής στον προεδρικό θώκο, ακόμα και μετά το τέλος της σεζόν. Από εκεί και πέρα, χώρος για αισιοδοξία υπάρχει, όχι όμως και για θριαμβολογία καθώς οι εκκρεμότητες στο οικονομικό κομμάτι είναι πολλές και τα χρονικά περιθώρια για καταβολή χρημάτων σε Όρενμπουργκ, Νόσα Ιγκιεμπόρ και Ρικάρντο Λαβόρδε κατά κύριο λόγο, είναι μικρά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X