ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Η επικύρωση της συμφωνίας και τα ανοιχτά μέτωπα

Προς έγκριση το υπόμνημα το οποίο κατέθεσε ο Χρίστος Πουλλαϊδης

Newsroom 24sports

Στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στις εγκαταστάσεις του «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα στραφεί γι' άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των φίλων της Ανόρθωσης καθώς εκεί θα συγκληθεί η δεύτερη έκτακτη γενική συνέλευση σε διάστημα ενάμιση εβδομάδας. Το κλίμα μεταξύ των μελών του σωματείου είναι βεβαίως άκρως αντίθετο σε σχέση με αυτό της 18ης Απριλίου, καθώς η αβεβαιότητα έχει παραδώσει τη σκυτάλη στη συγκρατημένη αισιοδοξία και τα χαμόγελα ως προς την επικράτηση στο οικονομικό αδιέξοδο.

Τα μέλη θα κληθούν να ανάψουν το πράσινο φως για έγκριση του υπομνήματος

Στις 17:30, η ατζέντα θα περιέχει ένα και μοναδικό θέμα συζήτησης και αυτό είναι τα αποτελέσματα της συνάντησης η οποία προηγήθηκε ανάμεσα στη τριμελή επιτροπή και τον Χρίστο Πουλλαϊδη, με στόχο την εύρεση φόρμουλας επιστροφής του 21% των μετοχών στο δεύτερο, καθιστώντας τον μεγαλομέτοχο.

Ουσιαστικά τα μέλη θα κληθούν να ανάψουν το πράσινο φως για έγκριση του υπομνήματος το οποίο έχει κατατεθεί και το οποίο ουσιαστικά αφορά μια σειρά μέτρων για καλυτέρευση της λειτουργίας της εταιρίας, όπως επίσης και ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να αποφευχθεί η κακοδιαχείριση του πρόσφατου παρελθόντος.

Εκτιμάται ότι δεν θα προκύψει κάποια διαφωνία ως προς την ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων της εταιρίας και του σωματείου με τον Χρίστο Πουλλαϊδη ξανά μεγαλομέτοχο και τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα ως... φαβορί για συνέχιση της παραμονής στον προεδρικό θώκο, ακόμα και μετά το τέλος της σεζόν. Από εκεί και πέρα, χώρος για αισιοδοξία υπάρχει, όχι όμως και για θριαμβολογία καθώς οι εκκρεμότητες στο οικονομικό κομμάτι είναι πολλές και τα χρονικά περιθώρια για καταβολή χρημάτων σε Όρενμπουργκ, Νόσα Ιγκιεμπόρ και Ρικάρντο Λαβόρδε κατά κύριο λόγο, είναι μικρά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X