ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

Ανόρθωση: Η κοινή συνισταμένη με Αρτυματά και Πέτρου

Νεότερα θα προκύψουν μετά το τέλος των εθνικών υποχρεώσεων

Newsroom 24sports

Ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωρίζει ότι ο προκαθορισμένος αριθμός κοινοτικών και ξένων ποδοσφαιριστών δεν επαρκεί για μιαν πρωταγωνιστική πορεία και μια ματιά στα τελευταία χρόνια βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Ο 51χρονος τεχνικός έχει στρέψει την ακίδα προς δύο (τουλάχιστον) Κύπριους διεθνείς, έχοντας ήδη συνεργαστεί με τον Κωστάκη Αρτυματά και έχοντας σχηματίσει θετική εντύπωση για τον Κωνσταντίνο Πέτρου.

Ο αδελφός του Παναγιώτη Αρτυματά δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ ωστόσο βαδίζει στον τελευταίο χρόνο αυτού με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές να διαθέτουν μόνο την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος. Ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ μπορεί να μη δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «βυσσινί» ωστόσο οι τελευταίοι θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους ενώ δικαιούνται και κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ για έξοδα ανάπτυξης.

Τη δεδομένη στιγμή, τόσο ο Κωστάκης Αρτυματάς όσο και ο Κωνσταντίνος Πέτρου βρίσκονται στη Σκωτία με την αποστολή της εθνικής Κύπρου και τουλάχιστον μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, δεν αναμένεται να προκύψει οποιαδήποτε εξέλιξη. Η Ανόρθωση δεν «παίζει» μόνη ούτε για τον μεν, ούτε για το δε και μάλιστα η αγοραστική της δύναμη ενδεχομένως να μην είναι και η ισχυρότερη.

Τουλάχιστον όμως στην περίπτωση του ανασταλτικού μέσου του ΑΠΟΕΛ, το ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί λέγεται Τιμούρ Κετσπάγια με τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί την εκ νέου συνεργασία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

360: Η ασφάλεια των εργοταξίων στο προσκήνιο

«Δηλαδή αποκλείστηκε η περίπτωση αυτοκτονίας;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:39

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X