ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:22
 

Ανόρθωση: Η νέα εποχή και η ανάγκη για συγκεκριμένο πλάνο

Ξεκάθαρος και προκαθορισμένος θα πρέπει να είναι ο στόχος της νέας σεζόν

Newsroom 24sports

Η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας», φέρνει στο μυαλό των φίλων της ομάδας τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, οι οποίες όμως απέχουν μια δεκαετία. Τόσο ο ίδιος ο Γεωργιανός, όσο και η Ανόρθωση, είχαν τις τελευταίες τους επιτυχίες κατά τη μεταξύ τους συνεργασία και έτσι θα μπορούσε να διατυπωθεί η άποψη ότι ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον για ένα νέο ξεκίνημα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια συνέχισε να δουλεύει απρόσκοπτα ακόμα και το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η ενεργή συμμετοχή του Χρίστου Πουλλαϊδη στα κυανόλευκα δρώμενα ήταν αμφίβολη και ήδη έχουν προκύψει τουλάχιστον τρεις προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές. Ο προϋπολογισμός είναι συγκεκριμένος και συμφωνήθηκε προ πολλού με τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας, με τον Γεωργιανό να χειρίζεται ο ίδιος τα συμβόλαια τα οποία θα υπογραφούν.

Η αλλαγή στην οργάνωση είναι φανερή τόσο με την ταχύτητα με την οποίαν η Ανόρθωση κινείται για να κλείσει ποδοσφαιριστές, όπως και στο κεφάλαιο «προετοιμασία» το οποίο θα γίνει στην Ολλανδία με πέντε φιλικά. Σε καμίαν περίπτωση, στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν θέλουν να δουν την επανάληψη της περσινής προετοιμασίας με τον τότε προπονητή Ρόνι Λέβι μετέωρο και αγώνες προετοιμασίας με αντίπαλους αμφιβόλου αξίας.

Από εκεί και πέρα, ο κόσμος της «Μεγάλης Κυρίας» οφείλει να γνωρίζει που θα τοποθετηθεί ο πήχης των προσδοκιών ώστε βάση αυτού να κρίνει όλα όσα θα συμβούν εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, είτε αυτός θα σημάνει την επιστροφή στις επιτυχίες εντός συνόρων, είτε στην επιστροφή στα κύπελλα Ευρώπης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Restart - Το μήνυμα που γίνεται κίνημα

«Restart with Elena Stavrou Syrou!!!!!! Interesting!»
Christos A.  |  17:12

Restart - Το μήνυμα που γίνεται κίνημα

«Ontos mia freska nota stin politiki kai eidika ston Synagermo, sou euxomai na meineis pisti stis aksies ...»
Nikolas  |  16:46

Κατήγγειλε τον Γεάδη στην Αστυνομία η Νατάσα Ιωάννου

«Προσπαθούσε να μιμιθεί το μεντορα του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη.»
Christos A.  |  15:53

Αξιόγραφοι: Θέλουν συνάντηση με τον νέο CEO της Τρ. Κύπρου

«Έλεος, κανένα ορθογραφημένο πανό δεν υπήρχε να βάλετε φωτογραφία...δικαιοσύνη με ωμέγα; σε πιάνει πονοκέφαλος ...»
Γιάννης  |  01:05

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X