ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Η νέα συνάντηση για προπονητή και το φαβορί...

Τα δεδομένα στο θέμα του τεχνικού της ομάδας της Αμμοχώστου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Θεόδωρου Τσιολάκη

Ημέρα προπονητή αναμένεται να είναι η σημερινή για την Ανόρθωση, καθώς επιθυμία της διοίκησης είναι όπως το αργότερο μέχρι απόψε να παρθεί απόφαση για τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει νέα συνάντηση σήμερα για να κατασταλάξουν οι ανθρώποι της διοίκησης στον εκλεκτό προπονητή. 

Σήμερα το πρωί τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ανέλυσαν τα δεδομένα που έχουν ενώπιων τους και συζήτησαν το θέμα του προπονητή, αξιολογώντας ένα-ένα τους υποψήφιους προπονητές που υπάρχουν στη λίστα. 

Τη δεδομένη στιγμή φαβορί για τον πάγκο της Ανόρθωσης είναι το όνομα του Νταμίρ Κάναντι, με τον οποίο η διοίκηση είχε συνάντηση χθες και μάλιστα τους άφησε εξαίρετες εντυπώσεις. 

Από εκεί και πέρα εντός της διοίκησης υπάρχουν άτομα που προκρίνουν τον Μάουρο Καμορανέζι, λόγω του μεγάλου ονόματος και των αρκετών διασυνδέσεων που έχει, ενώ το κασέ του είναι πιο χαμηλό από αυτό του Κάναντι. 

Ένα άλλο όνομα το οποίο συγκεντρώνει καλές πιθανότητες είναι αυτό του Γιανέφσκι, μιας και έχει το χαμηλότερο κασέ από όλους τους υποψήφιους, ενώ γνωρίζει αρκετά καλά την κυπριακή πραγματικότητα.

Στη λίστα θυμίζουμε είναι το όνομα του Γιάννη Οκκά, αλλά και του Χοσέ Λούις Όλτρα, με τον τελευταίο να αξιώνει τα περισσότερα χρήματα από όλους, όμως δικαιολογημένα, καθώς έχει ένα αρκετά καλό βιογραφικό, ενώ το πέρασμα του από την Κύπρο κρίνεται άκρως πετυχημένο μιας και οδήγησε την ΑΕΚ στους "16" του Κόνφερενς Λιγκ. 

Επί της ουσίας στη συνάντηση που θα γίνει αργότερα σήμερα, στόχος της διοίκησης είναι να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή και να αποφασίσουν τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης, με τον Κάναντι τη δεδομένη στιγμή να είναι στην κορυφή της λίστας. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση