ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Η πιο... «γερασμένη» με διαφορά

Η ομάδα της Αμμοχώστου ξεπερνάει τον μέσο όρο ηλικίας των υπόλοιπων 11 ομάδων στο νησί μας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τον πιο υψηλό μέσο όρο ηλικίας από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος μας έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα της Ανόρθωσης. Αυτό το γεγονός προκύπτει μέσα από τα ευρήματα του Διεθνούς Παρατηρητηρίου Ποδοσφαίρου (CIES), το οποίο εδρεύει στην Ελβετία.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, η ομάδα της Αμμοχώστου έχει μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ της αυτή τη στιγμή τα 29.67 χρόνια, που είναι δύο και κάτι χρόνια πιο υψηλός από τον μέσο όρο ηλικίας των υπόλοιπων έντεκα ομάδων του πρωταθλήματος μας στο σύνολο.

Οι υπόλοιπες έντεκα ομάδες έχουν σαν μέσο όρο ηλικίας τους τα 27, 5 χρόνια, κάτι που κατατάσσει την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος μας στον συγκεκριμένο τομέα με... διαφορά.

Η Ανόρθωση βρίσκεται στην ίδια λίστα μαζί με πολλές γνωστές ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μερικές από αυτές είναι η αγγλική Μπέρνλι, η ισπανική Έλτσε, ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτίζαν, η ιταλική Ίντερ, ο Άρης Θεσσαλονίκης, η Χάποελ Μπερ Σεβά και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Όλες αυτές οι ομάδες βρίσκονται στον ίδιο παρονομαστή με την ομάδα της Αμμοχώστου. Μάλιστα, η Ανόρθωση βρίσκεται στην δεύτερη θέση της γενικότερης αυτής λίστας, μόνο πίσω από την Μπέρνλι. Για την ιστορία, η ομάδα της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ έχει μέσο όρο ηλικίας τα 29.91 χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση