ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Η πρόταση Πουλλαΐδη για την μεταβίβαση μετοχών

Τα σημαντικά σημεία της πρότασης και οι απαιτήσεις του μεγαλομέτοχου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Θεόδωρου Τσιολάκη

Όπως σας ενημέρωσε το 24sports προηγουμένος υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου για την μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδης στον σύλλογο και αυτό γιατί η πρόταση του μεγαλομέτοχου που έγινε δεν ικανοποιεί την πλειοψηφία των μελών του συμβουλίου. 

Ανόρθωση: Διαφωνία για μεταβίβαση μετοχών και στον ορίζοντα νέα Γενική Συνέλευση , 24Sports & News

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η ανανεωμένη πρόταση του Χρήστου Πουλλαΐδη αφορά τρία σημαντικά σημεία. Αρχικά θέλει να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών πριν τις 31 Μαΐου που λήγει η συμφωνία διαχείρισης.  

Επίσης ο κ.Πουλλαΐδης Θέλει σε περίπτωση που η Ανόρθωση προκριθεί σε ευρωπαϊκούς ομίλους να παίρνει 20% των εισπράξεων της ΟΥΕΦΑ και να το δίνει ο ίδιος στο γήπεδο. Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση θα θέλει να παίρνει επιπλέον ακόμη 15% από το πρόγραμμα Champions Share.

Από εκεί και πέρα ο μεγαλομέτοχος ζητά όπως τα επόμενα δέκα χρόνια, αν εξευρεθεί επενδυτής θα πρέπει να πάρει ο ο ίδιος ένα ποσό της τάξεως του 15% της αξίας των μετοχών και θα πρέπει ο κ. Πουλλαΐδης να καταλήξει σε συμφωνία με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή. 

Ταυτόχρονα στην πρόταση που έστειλε ο κ. Πουλλαΐδης δεν γίνεται καμία αναφορά για το ποσό που χρωστά ο σύλλογος στον ίδιο και αν θα προχωρήσει ή όχι στη διαγραφή του. 

Θυμίζουμε πως σήμερα το βράδυ έχει οριστεί έκτακτη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου για να παρθεί απόφαση για το αν θα υπογραφτεί η μεταβίβαση των μετοχών ή αν θα οδηγηθούμε σε νέα Γενική Συνέλευση, η οποία θα αποφασίσει για την μεταβίβαση των μετοχών. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση