ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:52
 

Ανόρθωση: Η προθεσμία με Ιγκιεμπόρ και το ευχάριστο με Λέβι

Μια προθεσμία και μια ευχάριστη εξέλιξη στο προσκήνιο

Newsroom 24sports

Η έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου η οποία αναμένεται να επικυρώσει τις εισηγήσεις του Χρίστου Πουλλαϊδη οι οποίες τέθηκαν υπό τη μορφή υπομνήματος, κυριαρχεί στην σημερινή (30/4) ατζέντα στο στρατόπεδο της «Μεγάλης Κυρίας». Τα μέλη του σωματείου αναμένεται ότι θα ανάψουν το πράσινο φως για υιοθέτηση των μέτρων αυτών και έτσι ο τελευταίος θα καταστεί ξανά μεγαλομέτοχος και θα τρέξει άμεσα τις διαδικασίες για ομαλή περάτωση της φετινής σεζόν και οργάνωση της επόμενης.

Μια υποχρέωση η οποία έχει σημερινή ημερομηνία λήξης είναι αυτή του Νόσα Ιγκιεμπόρ, ο οποίος συμφώνησε να λάβει τα δεδουλευμένα του μέχρι το σημείο αποχώρησής του από το κυανόλευκο ρόστερ, φτάνει αυτά να καταβληθούν έγκαιρα. Ο Νιγηριανός μέσος ήταν πρόθυμος να χαρίσει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ και ουσιαστικά η περίπτωσή του ομοιάζει με αυτήν του Ρικάρντο Λαβόρδε, ωστόσο το χρονοδιάγραμμα πρέπει να τηρηθεί ώστε να μην ζητήσει όλο το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, θετικά είναι τα νέα τα οποία έρχονται από το Ισραήλ, εκεί όπου ο Ρόνι Λέβι βρίσκει δουλειά, αναλαμβάνοντας τα ηνία της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Μια τέτοια εξέλιξη σαφώς και θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις για το ποσό αποζημίωσης του διετούς συμβολαίου το οποίο «έσπασε» στις αρχές της σεζόν, οι οποίες δεν έφεραν μέχρι στιγμής συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Ο 52χρονος τεχνικός κάθισε ξανά στον πάγκο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ τη διετία 2013-2014, ενώ εάν όλα πάνε κατ’ ευχήν και τη «Μεγάλη Κυρία», θα εργαστεί ξανά στην πατρίδα του μετά το τέλος του 2016.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Τελικά, ήταν τόσο απλό

«Γεννημένοι και εκπαιδευμένοι (από κοινωνία, σχολείο και εκκλησία) πικροφέροντες (πίκριες) »
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  19:05

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X