ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:20
 

Ανόρθωση: Η (σταθερή) αγωνιστική φιλοσοφία και ο πήχης των προσδοκιών

Ο Κετσπάγια ανέφερε ότι οι εγχώριοι τίτλοι δεν τον αφήνουν αδιάφορο ακόμα και από την πρώτη του σεζόν

Newsroom 24sports

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης συντελέστηκε με κάθε επισημότητα το πρωινό της 17ης Μαϊου 2019 και ουσιαστικά μοναδική εκκρεμότητα είναι η εμφάνιση του Γεωργιανού τεχνικού με αθλητική περιβολή και το φοίνικα στο στήθος.

Η εμβληματική προσωπικότητά του φάνηκε και στη συνέντευξη τύπου η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Radisson Blue καθώς όταν η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το αγωνιστικό κομμάτι, η διπλωματικότητα απουσίασε.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε ότι αναγνωρίζει ότι αναλαμβάνει μια θέση η οποία συνοδεύεται από μεγάλη πίεση, έχοντας υπόψη και τη ξηρασία τίτλων από το 2008 και έπειτα. Ο χαρακτήρας και η στόμφα της μεγάλης ομάδας δεν έχει χαθεί αν και οι πορείες πρωταθλητισμού και οι εξόδοι στα κύπελλα Ευρώπης την τελευταία δεκαετία, έφεραν σε κάποιο βαθμό αλλοίωση του εκτοπίσματος της «Μεγάλης Κυρίας».

Ο Γεωργιανός τεχνικός ανέφερε ότι οι εγχώριοι τίτλοι δεν τον αφήνουν αδιάφορο ακόμα και από την πρώτη σεζόν του διετούς του συμβολαίου, βάζοντας ο ίδιος ψηλά τον πήχη των προσδοκιών και γι’ αυτό θα κριθεί σε βάθους χρόνου. Όσον αφορά το τι να αναμένει ο Ανορθωσιάτης εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, η φιλοσοφία του Τιμούρ Κετσπάγια δεν αλλάζει κι αυτό προκύπτει από την ατάκα «αν μου έλεγε κάποιος να διαλέξω μεταξύ του αποτελέσματος και του καλού ποδοσφαίρου, θα επέλεγα το αποτέλεσμα».

Αναμφίβολα η παρουσία και ο δυναμισμός του τελευταίου προπονητή με τον οποίον η Ανόρθωση κατέκτησε τρόπαιο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο και οδηγεί στο γύρισμα της σελίδας με απώτερο στόχο και επιθυμία την επιστροφή στις ένδοξες ημέρες εντός και εκτός συνόρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Χρειάζεστε βοήθεια 2% για επιχειρηματικές επενδύσεις, αγοράστε αυτοκίνητο και πληρώστε ιατρικούς λογαριασμούς ...»
selsumat@gmail.com  |  11:53

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«προσφέρουμε βοήθεια δανείου 2% για να κάνουμε επιχειρηματικές συναλλαγές, να αγοράζουμε αυτοκίνητα και ...»
matto  |  11:52

ΠΣΕΜ: Δημοψήφισμα για ολοήμερη αποχή με αφορμή τις εξετάσεις ανά τετράμηνο

« 7 ΑΠΟ ΤΑ 10 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΣΕΜ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ...»
ΜΑΡΙΚΑ  |  11:40

Best Value για επαγγελματίες

«Βάλθηκαν να μας ……… τρελάνουν ;;; «Το μυστήριο του Αγιασμού (????) τέλεσε ο ………» Ο Αγιασμός που τελείται ...»
YIANNOULIS  |  11:07

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X