ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Η τελική συμφωνία και η έξοδος από την αβεβαιότητα

Στα μέλη του σωματείου παρουσιάζεται το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων των τελευταίων ημερών

Newsroom 24sports

Για την τρίτη και τελευταία τους παρουσία στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» τις τελευταίες τρεις εβδομάδας ετοιμάζονται τα μέλη του σωματείου της Ανόρθωσης, με απώτερο σκοπό την έγκριση της τελικής συμφωνίας η οποία θα προνοεί την επιστροφή του πακέτου του μετοχών το οποίο θα καταστήσει τον Χρίστο Πουλλαϊδη ξανά μεγαλομέτοχο.

Προς έγκριση η τελική συμφωνία

Η πρόοδος η οποία έχει επιτευχθεί από τις 18 Απριλίου και έπειτα είναι μεγάλη και αυτό έχει συμβάλλει και στην τακτοποίηση κάποιων οικονομικών υποχρεώσεων οι οποίες κρέμονταν σαν δαμόκλειος σπάθη αλλά και την έξοδο από την αβεβαιότητα.

Ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης των τελευταίων ημερών ήταν η οριστικοποίηση του ποσού εκείνου το οποίο θα καταβάλεται από την εταιρία στο σωματείο ανά έτος και το οποίο βάση και της αρχικής συμφωνίας, έχριζε αναθεώρησης. Η τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες (5/5) το απόγευμα με κλίμα αισιοδοξίας να βγαίνει προς τα έξω και τον Χρίστο Πουλλαϊδη να παρακολουθεί την αναμέτρηση με την Πάφο FC συνοδευμένος από τον Μάικ Σπανό, το όνομα του οποίου όμως δεν εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στην όλη υπόθεση.

Η οριστικοποίηση της επιστροφής του 21% των μετοχών θα φέρει τον Χρίστο Πουλλαϊδη αντιμέτωπο με μια σημαντική πρόκληση, η οποία αφορά την εξεύρεση προέδρου για την εταιρία. Ως γνωστόν ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει να υπηρετεί τον προεδρικό θώκο και έτσι ο μεγαλομέτοχος θα επιχειρήσει να βρει άλλη μιαν έμπιστη λύση μιας και το πρόσφατο παρελθόν έχει αποδείξει ότι ο ίδιος δεν μπορεί να διαχειριστεί τη θέση αυτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X