ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ημέρα κρίσης

Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης θα αποφασίσει για το μέλλον της «Κυρίας»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ημέρα Γενικής Συνέλευσης στην Ανόρθωση καθώς τα μέλη του σωματείου θα κληθούν να ψηφίσουν την αποδοχή ή όχι της μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη στο σωματείο. Μια απόφαση η οποία θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό το μέλλον της ομάδας και ποιο μονοπάτι θα ακολουθηθεί. 

Ο πρόεδρος του σωματείου, Χρίστος Χατζηστεφάνου, θα παρουσιάσει το πλάνο μεταβίβασης των μετοχών με τα υφιστάμενα δεδομένα, το οποίο πλάνο θυμίζουμε δεν περιλαμβάνει τον οποιοδήποτε όρο απ’ την οικογένεια Πουλλαΐδη.

Παράλληλα θα γίνει ανασκόπηση στο οικονομικό, αλλά και τη σημασία της συνεισφοράς του κόσμου, αναλύοντας τους λόγους που οδήγησαν την ομάδα στη δημιουργία της πλατφόρμας οικονομικής ενίσχυσης αλλά και τους στόχους της.

Από εκεί και πέρα όπως σημειώσαμε νωρίτερα η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης θα κρίνει και το μονοπάτι που θα ακολουθήσει η ομάδα.

Απ’ τη μια η υπερψήφιση της μεταβίβασης των μετοχών αναμένεται να φέρει άμεσα εξελίξεις στο διοικητικό, καθώς όπως υπάρχει ομάδα έτοιμη να αναλάβει. Μάλιστα αν και εφόσον εγκριθεί η μεταβίβαση των μετοχών, τότε σήμερα θα υπάρξει παρουσίαση των ατόμων αυτών οι οποίοι με τη σειρά τους θα εξηγήσουν το αρχικό τους πλάνο.

Απ’ την άλλη εάν καταψηφιστεί η μεταβίβαση των μετοχών τότε η ομάδα που θα αναλάμβανε δεν αναμένεται να βγει μπροστά, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο πιθανόν να υποβάλει την παραίτηση του.

Γενικότερα η σημερινή Γενική Συνέλευση του Σωματείου κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική καθώς μέχρι απόψε θα ξεκαθαρίσει και η επόμενη μέρα στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση