ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Καβάλα στ’ άλογο

Δικαιωμένος και απόλυτα πετυχημένος θα καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Πουλλαϊδη για το νέο συμβόλαιο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ξηρασία τέλος. Τα πέτρινα χρόνια είναι πλέον παρελθόν και η Ανόρθωση πλέον βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη προοπτική. Η αλήθεια είναι ότι 13 χρόνια ήταν πάρα πολλά για το μέγεθος αυτού του σωματείου.

Δεκατρία χρόνια χωρίς τίτλο, ούτε για αστείο να το έλεγες το 2008 κανείς δεν θα το πίστευε, όμως το ένα έφερνε το άλλο και η Ανόρθωση έφτασε σε αυτό το σημείο.

Όταν το καλοκαίρι του 2019 ζητούσε διετές συμβόλαιο, έθεσε ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση ενός τροπαίου σε αυτό το διάστημα

Πλέον, αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η «Κυρία» μόνο μπροστά μπορεί να κοιτάζει. Υπάρχει μια σταθερή διοίκηση, που έχει την δυνατότητα να εγγυηθεί ασφάλεια στο οικονομικό, αλλά και μία τεχνική ηγεσία που ξέρει να φέρνει διακρίσεις.

Το συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια ωστόσο ολοκληρώνεται και είναι γνωστά τα γεγονότα που προηγήθηκαν, με τις δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς ο Γεωργιανός τεχνικός.

Παρόλα αυτά, ποτέ του δεν ανέφερε ότι θέλει να φύγει από την ομάδα. Το αντίθετο έλεγε, ωστόσο όταν έχουμε να κάνουμε με διαπραγματεύσεις, τότε η κάθε πλευρά βλέπει τα δικά της συμφέροντα.

Δεν θα αργήσει πάντως η στιγμή που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Πουλλαϊδης-Κετσπάγια για να συζητήσουν ξανά τα δεδομένα της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γεωργιανος τεχνικός θα πάει… καβάλα στ’ άλογο και με αγκαλιά το κύπελλο. Διότι όταν το καλοκαίρι του 2019 ζητούσε διετές συμβόλαιο, έθεσε ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση ενός τροπαίου σε αυτό το διάστημα, κάτι που κατάφερε και δικαιολογημένα αισθάνεται δικαιωμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση