ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Κερδισμένο το στοίχημα του Πριέτο

Ο Ουαγκέ κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα και δικαιώνει αυτούς που τον επέλεξαν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όταν το καλοκαίρι η Ανόρθωση ανακοίνωνε τη σύναψη συμφωνίας με τον Μούσα Ουαγκέ, άπαντες στην Κυρία ήξεραν πως έπαιρναν ένα παίκτη ικανό να κάνει τη διαφορά μα συνοδευόμενος παράλληλα από ένα ερωτηματικό.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του, όταν αγωνιζόταν με τον ΠΑΟΚ πίσω στη σεζόν 2020-21 (δες εδώ), τον κράτησε εκτός για 407 ημέρες, ενώ χρειάστηκε άλλες 120 ημέρες ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Έπειτα τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά ήρθαν όταν πήρε μεταγραφή στην Γκόριτσα (Φεβρουάριο του 2023) στην οποία κατέγραψε 14 συμμετοχές χωρίς ωστόσο να βρει τα πατήματα του ποτέ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Κάπως έτσι το καλοκαίρι ο Αντόνιο Πριέτο βρήκε την ευκαιρία να φέρει τον Ουαγκέ στην Ανόρθωση, γνωρίζοντας πως η απόφαση του συνοδευόταν από ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ο ίδιος πίστεψε στον ποδοσφαιριστή και θεωρούσε πως με σωστή προετοιμασία (η πρώτη μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του) θα τον βοηθούσε ώστε να βρει τον καλό του εαυτό.

Έτσι κι έγινε με τον Ουαγκέ να αποτελεί όχι μόνο βασικό γρανάζι στην μηχανή του Γκαγιέγο, αλλά να είναι εκ των διακριθέντων. Παίκτης με επιθετικές αρετές που βοηθά ουσιαστικά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, ενώ την ίδια ώρα αμυντικά δείχνει συνέπεια. Δεν είναι τυχαίο πως είναι ο μοναδικός παίκτης που αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας.

Γενικότερα ο Ουαγκέ έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις του άπαντες στην Ανόρθωση, κι ο Αντόνιο Πριέτο ασφαλώς και μπορεί να νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση