ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Κερδίζει πόντους ο Βαλμπουενά

Διαθέτει όλο το πακέτο ο πολύπειρος Γάλλος ενώ οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν είναι παράλογες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται η Ανόρθωση, όπως αποκάλυψε ιστοσελίδα μας το περασμένο Σάββατο με σχετικό ρεπορτάζ (δες ΕΔΩ).

Η περίπτωση του πολύπειρου Γάλλου δεν αφήνει αδιάφορους τους ιθύνοντες της «Κυρίας». Ο Βαλμπουενά αξιολογήθηκε θετικά καθώς πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που διαθέτει όλο το πακέτο. Είναι ένας παίκτης με τεράστια ποιότητα και εμπειρία που μπορεί να ηγηθεί της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες και στα αποδυτήρια. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό καθώς ο Γάλλος αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 100 χιλιάδες για συμβόλαιο ενός έτους.

Το προχωρημένο της ηλικίας του δεν προβληματίζει ιδιαίτερα την Ανόρθωση, καθώς ο Γάλλος απέδειξε με την περσινή του παρουσία στον Απόλλωνα ότι μόνο ξοφλημένος δεν είναι αγωνιστικά. Μπορεί να κλείνει τα 40 τον Σεπτέμβρη, όμως ακόμα και σε αυτήν την ηλικία μπορεί να κάνει τη διαφορά σε πρωταθλήματα σαν το κυπριακό.

Ο Γάλλος επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Κύπρο, κατά προτίμηση σε μια μεγάλη ομάδα με κόσμο, με την Ανόρθωση να αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση