ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: «Κλείδωσε» η short list

Σύντομα αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ξεκίνησε και επίσημα ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση για τη νέα σεζόν και στη κορυφή της λίστας είναι το θέμα του προπονητή.

Ουσιαστικά από την μέρα που η Ανόρθωση αποκλείστηκε από το κύπελλο ξεκίνησαν οι διεργασίες για εξεύρεση του νέου κόουτς που θα αναλάβει την ομάδα για τη νέα χρονιά. Πρώτο όνομα που προσεγγίστηκε ήταν αυτό του Βίκτορ Σάντσεθ, ενώ μετά ακολούθησαν σειρά ονομάτων που έφτασαν στα γραφεία της «Κυρίας». Η περίπτωση Τζόσφερ Τσινμπάουερ απασχόλησε με τον Γερμανό να έρχεται κιόλας στην Κύπρο, ενώ συνάμα στο προσκήνιο υπάρχει και ο Πάμπλο Γκαρσία.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως το short list της Ανόρθωσης υπάρχουν 4 ονόματα. Συγκεκριμένα τα τρία ονόματα που προαναφέρθηκαν παραμένουν στη λίστα, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ακόμη ένα όνομα Ισπανού προπονητή, που για την ώρα η περίπτωση του θεωρείται δύσκολη.

Ο Ανδρέας Σάντης μαζί με τον Αντόνιο Πριέτο συνεχίζουν την αξιολόγηση ονομάτων και πολύ σύντομα αναμένεται να προκύψει οριστική εξέλιξη επί του θέματος. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πιθανότατα η ανακοίνωση για τον νέο προπονητή θα έρθει μετά τις 14 Ιουνίου και όταν γίνει η Έκτακτη Γενικη Συνέλευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η Ανόρθωση που κέρδισε με 1-3 την Καρμιώτισσα εκτός έδρας
24sports.com.cy
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ