ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: «Κλωτσούν» Νίκα και Λάφερτι

Θέλουν να πληρωθούν το υπόλοιπο του συμβολαίου τους, τους υποβλήθηκε πρόστιμο για τη συμπεριφορά τους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δυσκολίες φαίνεται να προκύπτουν, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, στην προσπάθεια της Ανόρθωσης να καταλήξει σε συμβιβαστική λύση με τους Κάιλ Λάφερτι και Νίκα Κατσαράβα για τη λύση της μεταξύ τους συνεργα΄σιας.

Μετά από την απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια να θέσει τους δύο ποδοσφαιριστές εκτός πλάνων για τη συνέχεια της σεζόν, οι δύο πλευρές συζήτησαν διεξοδικά το όλο θέμα, αλλά δεν υπήρξε καμιά κατάληξη, επί του παρόντος.

Οι προσπάθειες της διοίκησης για να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση τόσο με τον Γεωργιανό, όσο και με τον Βορειοϊρλανδό θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, με σκοπό προφανώς να βρεθεί η χρυσή τομή και να μη χρειαστεί να καταβληθεί και στους δυο μαζί ένα ποσό που ξεπερνά τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Πάντως, αν δεν βρεθεί μια οριστική κατάληξη με τους Λάφερτι και Κατσιαράβα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε δεν αποκλείεται οι δύο ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στις προπονήσεις τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο για να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Το μέλλον τους όμως, δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα αποχωρήσουν από την Ανόρθωση.

Σημειώνεται, δε, ότι σύμφωνα με πληροφορίες στους δύο ποδοσφαιριστές επιβλήθηκε πρόστιμο για τη συμπεριφορά τους στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση