ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Κρίσιμη κατάσταση - Απειλούν με προσφυγές οι παίκτες

Η διοικούσα επιτροπή χρειάζεται την οικονομική στήριξη του κόσμου για να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη μέρα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί η προσοχή όλων στην Ανόρθωση να είναι στραμμένη στο θέμα του προπονητή, όμως η διοικούσα επιτροπή τρέχει να καλύψει άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Πιο συγκεκριμένα η κατάσταση είναι κρίσιμη στην «Κυρία», καθώς αρκετοί παίκτες απειλούν με προσφυγή αν δεν πάρουν άμεσα τα δεδουλευμένα τους, με τις υποχρεώσεις που άφησε η διοίκηση Ανδρέα Σάντη και των συνεργατών του να είναι ένα μεγάλο βουνό για τα άτομα που ανέλαβαν πριν από λίγες μέρες.

Η διοικούσα επιτροπή προσπαθεί να οδηγήσει την Ανόρθωση στην επόμενη μέρα, όμως χωρίς την οικονομική βοήθεια και την στήριξη του κόσμου τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά κρίσιμες για την Ανόρθωση, μιας και πρέπει να μαζευτεί σύντομα ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο, για αυτό και η προσφορά του κόσμου μέσω της πλατφόρμας για οικονομική ενίσχυση είναι αναγκαία.

Αξίζει να αναφερθεί πως η διοικούσα επιτροπή από την πρώτη μέρα που ανέλαβε προσπάθησε να ρυθμίσει αρκετά ζητήματα και παράλληλα να τρέξει και τον προγραμματισμό, όμως οι άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις που άφησε η διοίκηση Σάντη αποτελούν βραχνά, για αυτό και πρέπει άμεσα να μπουν λεφτά στα ταμεία για να προχωρήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση