ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: «Λευκός καπνός» με Λάρκου!

Θετικές εξελίξεις...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ένα φλέγων ζήτημα που απασχολεί την Ανόρθωση εδώ και καιρό είναι η αποζημίωση του πρώην αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Νεόφυτου Λάρκου. Σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτουν εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση και φαίνεται πως πλέον υπάρχει «λευκός καπνός».

Ο Κύπριος τεχνικός διευθυντής παρά τα όσα έγιναν επέλεξε να μη λύσει τις διαφορές του με την «Κυρία» εντός δικαστηρίων αλλά να βρεθεί μία λύση που θα εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές. Ως εκ τούτου το τελευταίο διάστημα Λάρκου και Ανόρθωση κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για διαπραγματεύσεις με στόχο να βρεθεί η κοινή τομή, βάζοντας μια τελεία στο όλο θέμα.

Απ' τη μια η πλευρά του Νεόφυτου Λάρκου έχει βάλει «νερό στο κρασί της», καθώς ο Κύπριος τεχνικός διευθυντής είναι διατεθειμένος να μην πάρει όλα τα λεφτά που προνοούσε το συμβόλαιο του. Απ' την άλλη η Ανόρθωση έχει καταθέσει συγκεκριμένα προσφορά και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δυο πλευρές βρίσκονται σε ακτίνα συμφωνίας.

Επί της ουσίας στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να μπει ένα οριστικό και συνάμα αίσιο τέλος στην υπόθεση Λάρκου - Ανόρθωση που απασχόλησε τόσο πολύ την ομάδα τους τελευταίους μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση