ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:57
 

Ανόρθωση: Λίγη φρεσκαδούρα που την έχει ανάγκη

Δεν είναι μόνο οι νέοι παίκτες που θα φέρουν ενθουσιασμό αλλά γενικότερα οτιδήποτε φρέσκο

Newsroom 24sports

Οι περιστάσεις πάντα πρέπει να παίζουν ρόλο στην κριτική που γίνεται για ένα ματς και αν τις υπολογίσουμε, στην Ανόρθωση πρέπει να είναι ικανοποιημένοι για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα τους στον αγώνα με την Ένωση και κέρδισε 2-0.

Η συνέχεια στο Παραλίμνι για έναν «τελικό». Το κύπελλο λείπει εδώ και 11 χρόνια από την τροπαιοθήκη. Θα είναι αποτυχία να γίνουν 12 από το Γενάρη.

Σκέφτεσαι το πόσο πιο άσχημα θα ήταν τα πράγματα αν δεν ερχόταν η νίκη, υπολογίζεις πως πέντε παίκτες ενδεκάδας έλειπαν (Μπεσάτ, Ντουγκλάο, Ράγιος, Ιγκιεμπόρ, Ντούρις), ότι ακόμα ακόμα το ένα καινούργιο απόκτημα μόλις ανακοινώθηκε (Στεφανέλι) και το άλλο λόγω ενοχλήσεων δεν μπορούσε να βοηθήσει (Μπουφ) και απλά λες πως με τέτοια δεδομένα είσαι μια χαρά.

Στρέπελ: «Κερδίσαμε ένα 18χρονο Κύπριο σήμερα»

Δεν ήταν μια εμφάνιση που θάμπωσε κανέναν, αλλά ήρθε ένα γκολ νωρίς, ένα ακόμα από πέναλτι που κέρδισε ο 18χρονος Ιωάννου και η δουλειά έγινε. Περισσότερο αμυντική δουλειά έγινε στο παιχνίδι και το σημείωσε ο Στρέπελ μετά, για τη μια τελική στο στόχο που δέχθηκε η ομάδα του. Δουλειά που ήταν βέβαια πιο εύκολη για την Ανόρθωση με το σκορ υπέρ της από το 2’.

Αν αυτή η απόδοση φτάνει για να φέρει το ίδιο σκορ στο Παραλίμνι και να περάσει ουδείς μπορεί να το προβλέψει, αφού είναι αλλιώς να παίζεται πρόκριση και βέβαια η Ένωση θα έχει να σκορ να διαφυλάξει.

Κρατάς όμως την παρουσία του Αρτυματά στην ενδεκάδα, του Ιωάννου που βοήθησε αρκετά να ανακατωθούν λίγο τα πράγματα στην άμυνα της Ένωσης, ακόμα και το Φύτο που μπήκε με όρεξη μέσα.

Ιωάννου: «Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία θα την αρπάξω»

Κατσιαράβα και Λαβόρδε που είναι τα μεγάλα ονόματα που συζητάμε σε σχέση και με τη διαχείριση που τους κάνει ο προπονητής αλλά σήμερα που ήταν μαζί στην ενδεκάδα δεν μπορεί να πει κανείς πως έπεισαν πως πρέπει να παραμείνουν ακλόνητοι. Ο Μπέκα ήταν ξανά ο καλύτερος από τους τρεις μπροστά αλλά κι αυτός πρέπει να βελτιώσει τον τρόπο που τελειώνει τις φάσεις. Αν το καταφέρει, τότε η Ανόρθωση βρήκε πραγματικά τον πρώτο αριθμό του κρατικού λαχείου της Γεωργίας. Κι ας τα περίμενε από αλλού.

Η συνέχεια στο Παραλίμνι για έναν «τελικό». Το κύπελλο λείπει εδώ και 11 χρόνια από την τροπαιοθήκη. Θα είναι αποτυχία να γίνουν 12 από το Γενάρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Bloomberg: Αυστηρότερες κυρώσεις κατά Τουρκίας αναμένει το Κογκρέσο

«Ώσπου τον χαϊδεύει ο Ανιστόρητος αυτά θα συμβαίνουν. Λίγο θάρρος ρε Ξανθέ και λύνεται το πρόβλημα..... ...»
ΑΚΑ  |  10:15

Αντίδραση «υπεξ»: Η ΕΕ κακομαθαίνει τους Ε/κ

«Καημένε «υπεξ»! Ακόμη που είσαι!!!»
ΑΚΑ  |  10:11

Εκτάκτως στην Τουρκία ο Αντιπρόεδρος και ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ

«Αντιπρόεδρε και ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αν δεν είστε διατεθειμένοι να υποκύψετε, όπως έκανε μέχρι στιγμής ο μέγας ...»
ΑΚΑ  |  10:08

ΔΝΤ: Υποβάθμισε τις προβλέψεις του για την κυπριακή οικονομία

«Είδατε τι παθαίνουμε όταν ο μάγος της οικονομίας εγκαταλείπει το υπουργείο οικονομικών; Μην γελάτε, ...»
Ai Em  |  10:01

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X