ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Μασώντας τα...αμάσητα

Οι ατάκες του Τιμούρ ρίχνουν και άλλο «λάδι στη φωτιά»

Newsroom 24sports

«Όταν σκέφτεσαι και άλλα πράγματα και δεν έχεις καθαρό μυαλό είναι θέμα. Γενικά μιλώ, θέλετε να σας τα μασήσω όλα εγώ και να τα καταπιείτε εσείς; Πρέπει κι εσείς να ψάξετε, ευχαριστώ πολύ».

Αυτά τα λεγόμενα του Τιμούρ Κετσπάγια στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ (δες ΕΔΩ) έριξαν και άλλο «λάδι στη φωτιά» στην ήδη δημιουργηθείσα κατάσταση που υπάρχει στην Ανόρθωση. Το να αφήνει αιχμές να αιωρούνται δημόσια ο προπονητής για την συνολική λειτουργία της ομάδας, σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και δεν είναι και ότι καλύτερο για την γενικότερη ψυχολογία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Φαίνεται πως το πρόβλημα στην Ανόρθωση είναι σοβαρό, μετά από από όλα αυτά. Από ότι φαίνεται, το πρόβλημα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά έχει και άλλες εξωαγωνιστικές πτυχές. Πτυχές που «αγγίζουν» ξεκάθαρα και το διοικητικό κομμάτι.

Το τι γράφτηκε στην Ελλάδα για τον Σπύρο Ρισβάνη και τις πληρωμές (δες ΕΔΩ), έφερε αναστάτωση και δικαιολογημένα. Η άμεση διάψευση του ίδιου του Ελλαδίτη αμυντικού (δες ΕΔΩ) κατεύνασε κάπως την... καταιγίδα, όμως ο ίδιος ο Τιμούρ φρόντισε να ρίξει «βέλη» προς πάσα κατεύθυνση, αυξάνοντας και πάλι τους τόνους.

Το θέμα που συντηρείται με την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του κάνει πολύ μεγάλο κακό. Και στον ίδιο, αλλά και στην ομάδα. Αυτό το γεγονός είναι ξεκάθαρο και δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Φαίνεται και από την πορεία της Ανόρθωσης τις τελευταίες εβδομάδες. Η αβεβαιότητα που επικρατεί για το άμεσο μέλλον φέρνει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό, αφού με αυτό θα έπρεπε όλοι να ασχολούνται αυτή τη στιγμή. Μονιασμένοι και ενωμένοι για την επίτευξη των στόχων και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αντίθετα, μέσα στα ενδότερα της ομάδας, φαίνεται πως η προσοχή έχει στραφεί ολότελα σε όσα συμβαίνουν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Άκρατη φημολογία για όλα τα θέματα, που δεν αφήνουν την ομάδα να βρει τον δρόμο της και να κοιτάξει αυτά που πραγματικά μετράνε αυτή την στιγμή.

Καταληκτικά, το θέμα δεν είναι μια ήττα από την ΑΕΚ, ή οι κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, με τα παραδείγματα να είναι πολλά. Το μεγάλο θέμα είναι πως όλα αυτά τα «αμάσητα» που κυκλοφορούν, πληγώνουν αφάνταστα το γόητρο και την περηφάνεια του Ανορθωσιάτη οπαδού. Και γι' αυτό, φροντίζουν ο Τιμούρ από την μια και η διοίκηση από την άλλη. Προεξάρχοντος των Χαμπουλλά και Πουλλαΐδη...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση