ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:46
 

Ανόρθωση: Με σταυρωμένα χέρια

Μηδαμινά περιθώρια αντίδρασης στην αλλοπρόσαλλη τροπή του πρωταθλήματος έχει η «Μεγάλη Κυρία»

Newsroom 24sports

Η προσπάθεια εξυπηρέτησης των ομάδων που αγωνίζονται στα κύπελλα Ευρώπης είναι θεμιτή ωστόσο κάθε νόμισμα έχει και την άλλη πλευρά με αποτέλεσμα ομάδες όπως η Ανόρθωση να συναντούν εμπόδια από την εφαρμογή (και μόνο) της προκήρυξης. Ακόμα και ένας κακοπροαίρετος οπαδός της «Μεγάλης Κυρίας» δεν μπορεί να δει σκιές και προσπάθεια να υπάρχει ζημιά στο έργο του Τιμούρ Κετσπάγια μιας και τόσο ο Απόλλωνας, όσο και ο ΑΠΟΕΛ εξάσκησαν δικαιώματα τα οποία τους παρέχονται από την ομοσπονδία και καλώς έπραξαν προκειμένου να διαφυλάξουν τα συμφέροντά τους.

Δυστυχώς το θέμα το οποίο γι’ άλλη μια φορά πληγώνει είναι από τη μια η έλλειψη ευελιξίας και από την άλλη η λήψη κάποιων αποφάσεων οι οποίες δεν επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Η «έμπνευση» για αναστολή της αγωνιστικής δράσης για ένα Σαββατοκυρίακο προκειμένου να δοθεί η απαραίτητη σημασία και λάμψη στο θεσμό του Σούπερ Καπ φαντάζει για άλλη μια χρονιά τουλάχιστον… ακατανόητη ωστόσο εκεί όπου δεν υπάρχει δυναμική αντίδραση, δεν υπάρχει και αλλαγή.

Στο βωμό του γενικότερου καλού εξυπηρετεί τους μεν και βγάζει εκτός προγράμματος τους δε

Στις τρεις «άγονες» εβδομάδες από πλευράς επίσημων αγώνων οι οποίες ολοκληρώνονται το προσεχές Σαββατοκυρίακο, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα δει να προστίθεται σύντομα ένας ολόκληρος μήνας, γεγονός επιζήμιο ιδιαίτερα για μιαν ομάδα η οποία κτίζεται από το μηδέν. Όλα αυτά στο βωμό του γενικότερου καλού το οποίο όμως ρεαλιστικά, εξυπηρετεί τους μεν και βγάζει εκτός προγράμματος τους δε, με ένα άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο όπως το «Αντώνης Παπαδόπουλος», να ανοίγει τις πύλες του μόλις μία φορά μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Εννιάχρονο κοριτσάκι κτυπήθηκε από μεθυσμένο οδηγό

«Να δούμε ποιά ποινή γάντι θα επιβάλει το δικαστήριο.....αν φτάσει και πότε η υπόθεση μέχρι το δικαστήριο. ...»
Λευκωσιατης  |  12:03

#PoliticsBlog Ποιος και πώς διοικεί στην Κύπρο;

«Πάλι "κούππα άπαννη" ο Υπουργός Εξωτερικών για την αποτυχία του να εκτιμήσει και να διαχειριστεί τις ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  11:25

Ένα βήμα πριν το χάος στην Παιδεία

«Οι σατραπηδες συνδικαλιστες απειλουν τους γονεις και την παιδεια του »
maria  |  10:14

Ένα βήμα πριν το χάος στην Παιδεία

«Εκαλομάθαν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές.»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  01:05

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X