ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:17
 

Ανόρθωση: Με σύμμαχο και τον κατάλογο βήτα

Ο περιορισμένος των ξένων και κοινωτικών ποδοσφαιριστών ωθεί τον Τιμούρ Κετσπάγια σε άλλη τακτική

Η δραστηριότητα στο μεταγραφικό παζάρι έχει φέρει ενίσχυση σε μεγάλο βαθμό στο κυανόλευκο στρατόπεδο, με δύο θέσεις ποδοσφαιριστών καταλόγου άλφα να απομένουν μετά και την απόκτηση του Μουρτάζ Νταουσβίλι και την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Γκιόργκι Λόρια και τον Μπράνκο Βργκοτς. Με δεδομένη την επιθυμία για απόκτηση τρίτης επιλογής κάτω από τα δοκάρια, ενός ανασταλτικού μέσου και τουλάχιστον δύο ακραίων επιθετικών, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι κατευθύνσεις οι οποίες μπορούν να ακολουθηθούν είναι συγκεκριμένες.

Σαφέστατα τυχόν απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά θα διευκολύνει το έργο του Τιμούρ Κετσπάγια ενώ το ιδανικό σενάριο το οποίο όμως πλέον δεν είναι εφικτό, θα συμπληρωνόταν με την μετακόμηση του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Πέτρου από το Παραλίμνι στο «Αντώνης Καρράς». Θεωρείται ξεκάθαρο πλέον ότι ο 51χρονος Γεωργιανός τεχνικός θα στρέψει την προσοχή του και σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών καταλόγου βήτα κυρίως για τα άκρα της επίθεσης αλλά και τη θέση κάτω από τα δοκάρια μιας και εκεί υπάρχουν ήδη κάποιες λύσεις.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια σαφέστατα επιζητεί την απόκτηση πρωτοκλασάτου τροφοδότη των Μίχαλ Ντούρις και Νίκα Κατσαράβα ωστόσο ο περιορισμός των θέσεων οι οποίες έχουν απομείνει στον κατάλογο άλφα, δημιουργεί ένα θέμα για το οποίο όμως υπάρχουν αντίδοτα. Η αναχώρηση για το εξωτερικό και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας απέχει πλέον λιγότερο από μιαν εβδομάδα και σαφέστατα ο Γεωργιανός τεχνικός επιθυμεί ιδανικά την απόκτηση ενός ή δύο ακόμα ποδοσφαιριστών κατά την τρέχουσα εβδομάδα.

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις ...»
3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα  |  18:20

Αρχιεπίσκοπος: Ο Ακιντζί πιέζεται από την Άγκυρα

«Ο διευθυντής της εκκλησίας Κύπρου με το πιο πτωχό λεξιλόγιο!!! »
ΑΚΑ  |  09:58

Στους αστυνομικούς ανακριτές θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Μόρφου

«Τρία πουλάκια κάθονταν… Αναστατώσατε τον κόσμο, σεβασμιότατε κύριε, κύριε Νεόφυτε και τώρα θυμηθήκατε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  10:37

Επτά ελληνικά πανεπιστήμια στα καλύτερα του κόσμου

«Έ, πέστε μας κιόλας ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου είνε στην ίδια κατάταξη με το Πολθτεχνείο.»
PeterG  |  03:13

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X