ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Με την αύρα του Λάζαρου είναι αλλιώς, αλλά...

Κάνει αγώνα δρόμου ο Ελλαδίτης επιτελικός μέσος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ανόρθωση απέναντι στην Καρμιώτισσα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, καθώς επικράτησε στο «Αμμόχωστος» με 2-0 σε ένα ματς που είχε πολύ καλή εμφάνιση και μπορούσε για περισσότερα γκολ.

Ένας σημαντικός λόγος που φάνηκε αγωνιστική αλλαγή στην Ανόρθωση και βοήθησε μάλιστα και στο να έρθει η νίκη ήταν η παρουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που παρά το γεγονός ότι αποχώρησε ως τραυματίας στο 35’, όσο αγωνίστηκε έδειξε ότι με την παρουσία δίνει άλλη δυναμική στην «Κυρία».

Αυτό φάνηκε και στο πρώτο γκολ, καθώς ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ από πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ, αλλά και από κάποιες άλλες του ενέργειες μέσα στο γήπεδο. Φυσικά κανείς δεν τον θέλει να απουσιάζει από το ματς με τον Ακρίτα και ο Ελλαδίτης επιτελικός μέσος κάνει αγώνα δρόμου για να φτάσει το ματς της Παρασκευής και για την ώρα οι πιθανότητες να το κάνει αυτό είναι 50-50. 

Πάντως φάνηκε ότι με την αύρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι αλλιώς, η Ανόρθωση με τον Ελλαδίτη μέσα στο γήπεδο ανεβαίνει επίπεδο και αυτό είναι αδιαμφησβήτητο.

Από εκεί και πέρα ενθαρρυντική παρουσία απέναντι στην Καρμιώτισσα είχε σχεδόν όλη η ομάδα, όμως ξεχώρισε η παρουσία του Μιχάλη Ιωάννου που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, όπως ο Σαμπό και ο Νινγκά, οι όποιοι παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο.

Αν ο Λάζαρος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί δεν αποκλείεται τη θέση του να πάρει ο Μιχάλης Ιωάννου, ο οποίος τον αντικατέστησε όταν έγινε η αναγκαστική αλλαγή, καθώς η εμφάνιση του Κύπριου ενθουσίασε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση