ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Με το «ναι» βγαίνει μπροστά διοίκηση στο ποδοσφαιρικό!

Με συνεννόηση με τη διοίκηση του σωματείου έρχονται καλά νέα εφόσον γίνει η μεταβίβαση των μετοχών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Θεόδωρου Τσιολάκη

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στην Ανόρθωση, καθώς τις τελευταίες μέρες ομάδα ατόμων αγνών Ανορθωσιατών που έχουν την οικονομική ευχέρια είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν και να οδηγήσουν την Ανόρθωση στην επόμενη μέρα.

Πρόκειται για άτομα τα οποία είναι σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση του σωματείου και μάλιστα έχουν γίνει διαβεβαιώσεις για να μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό για να μπορεί να προχωρήσει η Ανόρθωση. 

Κύριο μέλημα της εν λόγω ομάδας που είναι έτοιμη να οδηγήσει την Ανόρθωση στην επόμενη μέρα είναι η μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη στο σωματείο, με σκοπό να υπάρχει κανονικά η εταιρεία και να λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας για το σωματείο.

Φυσικά η εν λόγω ομάδα θα χρειαστεί και την στήριξη του κόσμου της ομάδας έτσι ώστε να καταφέρει να δημιουργηθεί μία επιτροπή που θα αναλάβει την ποδοσφαιρική εταιρεία και να ορθοποδήσει η Ανόρθωση. Η οικονομική κατάσταση της ομάδας μετά το πέρασμα της διοίκησης Ανδρέα Σάντη είναι εξαιρετικά δύσκολη και χωρίς την συνεισφορά του κόσμου για μία ακόμη φορά, μόνη της η προσφορά αυτών των ατόμων δεν θα είναι αρκετή. 

Εδώ και δύο μέρες τα εν λόγω άτομα ήταν σε επαφή με τη διοίκηση του σωματείου ούτως ώστε να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα σχηματιστεί μία δυνατή διοίκηση που θα τρέξει το ποδοσφαιρικό και όπως φαίνεται αν η Γενική Συνέλευση ψηφίσει "ναι" στην μεταβίβαση των μετοχών τότε και αυτοί οι άνθρωποι θα είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν οικονομικά για να προχωρήσει η ομάδα στην επόμενη μέρα. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση