ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Μεταγραφικό σαφάρι από Παλάεθ

Ο Ισπανός σκάουτερ έπιασε ήδη δουλεία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σίσκο Μουνιόθ και Νταβιντ Παλάεθ έχουν ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο τελευταίος αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την διοίκηση της «Κυρίας» και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτο θα αποτελέσει τον νέο σκάουτερ της ομάδας.

Η Βαρωσιώτικη ομάδα αναμένεται να εξαντλήσει και τις τέσσερις προσθήκες που δικαιούται, με τον Σίσκο Μουνιόθ σε συνεργασία με τον Νταβιντ Παλάεθ, να έχουν ήδη εντοπίσει ορισμένους υποψήφιους στόχους.

Φυσικά, όντας ακόμη στο πρώτο 10ημερο του Δεκέμβρη, δεν έχει διαρρεύσει το οτιδήποτε, ωστόσο η λογική λέει ότι η «Κυρία» θα «ψωνίσει» τον Ιανουάριο από την Ιβηρική χώρα.

Αμφότεροι με προϋπηρεσία στην Ισπανία, Μουνιόθ (πέρυσι διετέλεσε τεχνικός της Ουέσκα) και Παλάεθ (εργαζόταν στην Γρανάδα), γνωρίζουν από πρώτο χέρι την Ισπανική αγορά και εκεί αναμένεται να εστιάσουν στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι. Σημαντικό ρόλο επίσης θα διαδραματίσουν και οι διασυνδέσεις που διατηρεί ο Νταβιντ Παλάεθ με αρκετούς μάνατζερ που δραστηριοποιούνται στην Ισπανία.

Ψηλά στο μπλοκάκι των δύο μπαίνει φυσικά η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα έρθει στο «Αντώνης Καράς» προκειμένου να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, ένα σημείο στο οποίο «χωλαίνει» και με το παραπάνω η Βαρωσιώτικη ομάδα.

Ως εκ τούτου, Μουνιόθ και Παλάεθ «ξεσκονίζουν» την αγορά για την εξεύρεση ποδοσφαιριστών που θα έρθουν να κάνουν την διαφορά στην ομάδα έτσι ώστε να μπει ξανά στο ίσιο δρόμο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση