ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Μία ανάσα από Γουαρίς

Ο Γκανέζος και το φιλικό με Ονήσιλο βρίσκονται ψηλά... στη σημερινή (17/8) ατζέντα της «Κυρίας»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι υπογραφές φαίνεται να έχουν απομείνει για την απόκτηση του Μάντζιτ Γουαρίς από την Ανόρθωση, με τις διαπραγματεύσεις με τον Γκανέζο να βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Με τα υπάρχοντα λοιπόν δεδομένα κι αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή, ο 31χρονος φορ αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της «Κυρίας» ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή. Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός προορίζεται για την γραμμή κρούσης, με στόχο από πλευράς προσφυγικού σωματείου να ηγηθεί στην εν λόγω θέση... για την όπως δείχνουν νέα του ομάδα. 

Πέραν από το μεταγραφικό κομμάτι, στην ομάδα της Αμμοχώστου ετοιμάζονται και για το σημερινό (17/8) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ονήσιλο Σωτήρας. Ο Ντάρκο Μίλανιτς αναμένεται να δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν από λίγο έως καθόλου στο προηγούμενο ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας και προσφέρεται ούτως ώστε ο προπονητής της Ανόρθωσης να βγάλει ορισμένα σημαντικά συμπεράσματα για το ρόστερ του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση