ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Μην αρχίζεις την μουρμούρα...

Κρίμα κι' άδικο μετά από την προσπάθεια των τελευταίων παιχνιδιών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Απογοήτευση επικρατεί στην Ανόρθωση μετά την χθεσινή απρόσμενη ήττα από τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Σίγουρα η εμφάνιση και το αποτέλεσμα δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο στην «Κυρία» και έρχεται να χαλάσει το καλό κλίμα που επικρατούσε τον τελευταίο καιρό μετά τα συνεχόμενα επιτυχείς αποτελέσματα.

Εννοείται ότι η παρουσία της Ανόρθωσης χθες δεν αρμόζει σε καμία περίπτωση στο όνομα της αλλά ούτε στον στόχο που έχει θέσει για κατάκτηση του Κυπέλλου. Σίγουρα ο κόσμος είναι πικραμένος τόσο από το αποτέλεσμα αλλά και από την εμφάνιση, καθώς γνωρίζει ότι οι δυνατότητες της ομάδας του είναι περισσότερες από αυτά που έδειξε στο Μακάρειο.

Όμως η μουρμούρα και οι φωνές γύρω από την ομάδα τη δεδομένη στιγμή δεν θα κάνει καθόλου καλό σε κανέναν. Η Ανόρθωση ακόμη παραμένει εντός Κυπέλλου και δεν έχει χαθεί τίποτα. Το σκορ 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού δεν είναι αποτέλεσμα που δεν μπορεί να ανατραπεί και πόσο μάλλον όταν ο επαναληπτικός είναι μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου η ομάδα με τον παλμό του κόσμου μπορεί να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί.

Το σύνολο του Βέσκο Μιχαήλοβιτς έδειξε ότι έχει δυνατότητες και μπορεί φέτος να σώσει την χρονιά. Θα ήταν κρίμα κι’ άδικο μετά από την προσπάθεια που καταβάλει ο Σερβοκύπριος τεχνικός να αλλάξει ως προς το καλύτερο την Ανόρθωση, να δεχτεί «πυρά» και έντονη κριτική μετά από ένα κακό αποτέλεσμα.

Μπορεί να χάθηκε μία μάχη, όμως ακόμη ο «πόλεμος» βρίσκεται σε εξέλιξη και μόνο με τον κόσμο δίπλα της η Ανόρθωση θα καταφέρει να βγει νικήτρια. Άλλωστε τώρα είναι που χρειάζεται τους φίλους της ομάδας ενωμένους στο «Α. Παπαδόπουλος» για να γίνει η ανατροπή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση