
24sports.com.cy
Συνάντηση με τους οπαδούς της Ανόρθωσης στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου είχε σήμερα (27/06) το Δ.Σ. της «Κυρίας». Όσοι παραβρέθηκαν στο ξενοδοχείο Nissi Beach Resort στην Αγία Νάπα είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν αρκετά πράγματα, αλλά και να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα της ομάδας τους.
Ειδικής αναφοράς αξίζει το γεγονός πως ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας, Κυριάκος Πραστίτης έκανε ανοικτό κάλεσμα στον Χρήστο Πουλλαίδη για να δώσει το παρών του στη Γενική Συνέλευση.
Οι κυριότερες αναφορές:
Κυριάκος Πραστίτης: «Υπήρξε κακοδιαχείριση στην τελευταία χρονιά πριν αναλάβουμε. Ήταν μια χρονιά καταστροφική. Όταν αναλάβαμε η Ανόρθωση δεν είχε καν γενικό διευθυντή. Με την βοήθεια του κόσμου ξεπερνάμε τα κριτήρια. Οι νομικοί σύμβουλοι χειρίζονται την εγγραφή των ποδοσφαιριστών. Στις 3 Ιουλίου θα έχουμε πρώτη προπόνηση. Την Δευτέρα θα το ανακοινώσουμε».
«Έχουμε ένα ρόστερ που είναι έτοιμο. Έμεινε μόνο η εγγραφή του».
Για επενδυτή: «Ήρθαν περιπτώσεις και τις αξιολογήσαμε. Δουλεύουμε με πάσα διακριτικότητα».
Πλάνα για έσοδα: «Η κοστολόγηση του γηπέδου είναι στα 30 εκατομμύρια«
«Η FIFA αναφέρετε στο ιστορικό μας. Επόμενη τιμωρία είναι η αφαίρεση βαθμών και μετά η διαβάθμιση».
Οικονομικός Σύμβουλος, Σταύρος Ζάκος: «Θα βγουν πακέτα σε στιλ μετοχών για το γήπεδο και στόχος είναι να βρεθούν 300 άτομα να αγοράσουν αυτά τα πακέτα».
«Θα πάνε σε συγκεκριμένα άτομα και αν υλοποιηθεί αυτό το πλάνο θα είναι κέρδος 3 εκατομμύρια».
«Εκτός από τους ποδοσφαιριστές η Ανόρθωση έχει και άλλα έξοδα για αυτό και ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει. Χρειάζεται υπομονή».
Απάντηση από Κυριάκο Πραστίτη για την ονομασία γηπέδου: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είχε γίνει μια κίνηση από εταιρία όμως το ποσό ήταν λίγο. Το ψάχνουμε. Πήγαμε σε μεγάλες εταιρείες όμως δεν έγινε κάτι. Εμείς δεν θέλουμε να φύγουμε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την ονομασία. Και έτσι είναι δύσκολο λόγο του ότι το Αντώνης Παπαδόπουλος θα «σκεπάζει» πάντα τον οποιονδήποτε χορηγό θα μπει δίπλα του. Αυτή είναι η μεγάλη δυσκολία».
Για τις ακαδημίες: «Με τις ακαδημίες ήταν μεγάλος πονοκέφαλος. Θέλουμε να δούμε τις ακαδημίες όμως πρέπει να δούμε πρώτα την πρώτη ομάδα και μετά τις ακαδημίες. Το βλέπουμε ναι αλλά δεν αφοσιωνόμαστε σε αυτό το κομμάτι ολοκληρωτικά».