ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Μπροστάρης εκ Βατυλής...

Η οικονομική σταθερότητα φέρνει την «σφραγίδα» του μεγαλομετόχου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ψεσινή ΓΣ της εταιρείας της Ανόρθωσης έβγαλε πολλές ειδήσεις, οι οποίες χρίζουν προσεκτικής ανάλυσης. Δεν είναι μόνο οι 48 υποθέσεις εναντίον τρίτων που έχουν τελεσιδικήσει, δεν είναι μόνο η πληρωμή των χρεών υπό την κακοδιαχείριση της θητείας του πρώην προέδρου Ανδρέα Παντελή, δεν είναι το ύψος της οικονομικής ζημιάς για το 2019.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η ομάδα της Αμμοχώστου κινείται σε καλά μονοπάτια και αυτό το γεγονός έχει την «σφραγίδα» και οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην οικονομική ευρωστία του μεγαλομετόχου. Ο Χρίστος Πουλλαΐδης είναι η εγγύηση της σταθερότητας και της αξιοπιστίας στον οικονομικό (και όχι μόνο) τομέα όλα αυτά τα χρόνια και οι ενέργειες του έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλο το φάσμα του συλλόγου.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως αν δεν υπήρχε ο εκ Βατυλής επιχειρηματίας, τότε η Ανόρθωση θα μπορούσε να βρισκόταν στα πρόθυρα του οικονομικού αφανισμού. Τα εκατομμύρια που έχει δώσει από το 2012, έως και σήμερα, είναι πολλά και θέλει να τα δει να έχουν αντίκρισμα με τίτλους και διακρίσεις, τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα, έβγαλε και μια μεγάλη στεναχώρια για τον πρώην προπονητή της ομάδας Ρόνι Λέβι. Με ενέργειες του ιδίου, συμφωνήθηκε το ύψος της αποζημίωσης με τον Ισραηλινό τεχνικό, περίπου στις 200 χιλιάδες. Ο Λέβι, όμως ζήτησε όλες τις δόσεις του αποζημίωσης του αυτής, την περίοδο της καραντίνας. Αυτό έφερε την οργή του μεγαλομετόχου, αλλά και των υπολοίπων στελεχών.

Αυτά είναι παθήματα, τα οποία γίνονται μαθήματα. Το δεδομένο είναι πως η Ανόρθωση βαδίζει σταθερά και αργά βήματα σε καλύτερες μέρες, με μπροστάρη της όλης προσπάθειας τον μεγαλομέτοχό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση