ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Να αναγεννηθεί από τις στάχτες της

Ο Σάντης έχει πλάνο και δίνει ελπίδα για καλύτερες μέρες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παρουσιάστηκε χθες ενώπιον του κόσμου ο νέος πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και ελπίδας στον κάθε Ανορθωσιάτη. 

Ο Σάντης στη χθεσινή του ομιλία αλλά και στις απαντήσεις του σε ερωτήσεις που δέχθηκε φάνηκε να έχει ένα πλάνο το οποίο έχει θέσει σε ισχύ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της προεδρίας. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ένα σημαντικό πράγμα ότι η διχώνια στις τάξεις της ομάδας πρέπει να απουσιάζει και μόνο ενωμένοι θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου. 

Αρκετά σημαντικό είναι το γεγονός ότι έχει παρθεί απόφαση για τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς, ο οποίος δέχεται την στήριξη από όλους στην ομάδα και συνεχίζει στα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Από εκεί και πέρα το πλάνο που έχει θέσει ο Σάντης αφορά και τον Πριέτο, ο οποίος πήρε προαγωγή, καθώς έγινε αθλητικός διευθυντής και έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την Ανόρθωση μαζί με τον Σερβοκύπριο τεχνικό σε μία μεγάλη επιτυχία και αυτή είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. 

Μαζί με τα όσα άκουσε ο κόσμος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, τις τέσσερις μεταγραφές που έγιναν, την όρεξη που δείχνει ο Σάντης για δουλειά και τη δίψα για επιτυχίες ο κάθε Ανορθωσιάτης μπορεί να έχει μεγάλες ελπίδες ότι τελικά αυτή η χρονιά μπορεί στο τέλος να σωθεί και να αναγεννηθεί η «Κυρία» μέσα από τις στάχτες της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση